Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Kırathaneler ne zaman açılacak?

Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. 1 Haziran'da açılacak yerler açıklandı. Uzun süredir kapalı olan kahvehaneler ve çay ocaklarının açılış tarihleri belli oldu. İşte Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Uzun süredir kapalı olan kahvehaneler ve çay ocaklarının açılış tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. 1 Haziran'da açılacak yerler açıklandı. İşte Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

RESTORAN VE KAFELER AÇILIYOR

1 Haziran tarihi itibariyle restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmeler belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00’ye kadar hizmet vermeye başlayacak.

Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak.

İdari izinde bulunan veya esnek çalışma sistemine dahil olan kamu personeli 1 Haziran tarihi itibarıyla normal mesaiye başlayacak.

İşletme sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımız maske, mesafe ve temizlik şartına riayet şartıyla işinin başında olabilecek.

Kreşler ve gündüz bakım evlerinin tamamı 1 Haziran'da açılacak.

Kamu görevlileri 1 Haziran'dan itibaren işbaşı yapacak.

Sürücü kursları, benzeri kurslar 1 Haziran'dan itibaren hizmet verebilecek.

Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı? Kırathaneler ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan kahve Kahvehaneler ve çay ocakları 1 Haziran'da açılacak mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.