Kahveler ne zaman açılıyor? Oyun yasakları kalkacak mı?

Koronavirüs yasakları çerçevesinde kapalı olan kahvehanelerin ne zaman açılacağı ve oyuncuların da ne zaman serbest bırakılacağı en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. Vatandaşlar pandemi sürecinde kahvehanelerin açılma tarihi ile ilgili son detayların peşinde. Peki, kahvehaneler ne zaman açılacak?

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının artması ile bazı yerlere gelen yasaklardan kahvehane işletmeleri de etkilenmişti. Kahvehanelerle birlikte kafe, restoran, hamam, düğün salonları da kapatılan işletmeler arasında yerini almıştı.

Ancak son gelen haberlerle birlikte kapalı olan kahvehanelerin ne zaman açılacağı konusunda bazı tarihler kamuoyunda yer almaya başladı. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı akabinde bazı tedbirlerin devam edeceği yönde açıklamalar geldi.

Kahveler ne zaman açılıyor? Oyun yasakları kalkacak mı?

KAHVEHANELER NE ZAMAN AÇILIYOR?

Vatandaşlar ve işletme sahipleri kahvehanelerin ne zaman açılacağını ve oyun yasağının kalkıp kalkamayacağını araştırırken gelen son iddialarda Şubat ayının ilk haftasından itibaren normalleşme sürecine girilebileceği ifade edildi.

Bunların yanında yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonlarının da Mart ayında açılması yeniden gündeme gelebilir.

Kahveler ne zaman açılıyor? Oyun yasakları kalkacak mı? ile ilgili etiketler kahvehane oyun yasak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.