Kahvehaneci cinayetinde yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çıkan kavgada öldürülen kahvehanecin zanlıları cinayet dedektiflerinin çalışmalarıyla yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ö.A.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi 326. Sokak üzerinde bulunan kahvehanede meydana gelen olayda, kahvehane sahibi Süleyman Cingöz (52) ile Ö.A.G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.A.G., yanında bulunan bıçak ile Cingöz'e saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi ile kanlar içerisinde yere düşen Süleyman Cingöz, çevredekiler tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Talihsiz adam, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kahvehaneci cinayetinde yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, cinayet dedektifleri de şüpheli Ö.A.G. ile kavgaya karıştığı belirlenen O.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan Ö.A.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Kahvehaneci cinayetinde yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı ile ilgili etiketler Kayseri Kocasinan cinayet Kahvehaneci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.