Kahvede işlenen cinayet anı kameraya yansıdı

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan cinayetin ardından olayın faili yakalanarak gözaltına alınırken, cinayet anı ise kahvehanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Soma'da bir kahvehanede meydana geldi. O.T.  ile Halil Tür arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. O.T. elindeki bıçakla Halil Tür'ü defalarca bıçaklayarak kayıplara karıştı. O anlar kahvehanenin güvenlik kamerasına kaydedildi. 

Kahvede işlenen cinayet anı kameraya yansıdı
Güvenlik kamerası kayıtlarında, O.T.'nin hızlı bir şekilde kahvehaneye girişi ve Halil Tür'ün üzerine gidişi yer alıyor. Kendisini sandalye ile korumaya çalışan Halil Tür'ün, O.T.'nin elindeki bıçağa engel olamayarak defalarca bıçaklandığı anlar kamera kayıtlarına yansırken, olayın sıcaklığıyla ayakta durmaya devam eden Halil Tür daha sonra olay yerinde hayatını kaybetti.
Tür, Soma'da Güney Mezarlığına defnedilirken, olayın faili O.T. polis ekiplerince yakalandı. Askere gitme hazırlığı yapan O.T., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kahvede işlenen cinayet anı kameraya yansıdı ile ilgili etiketler Manisa Soma cinayet kahve kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.