Kahve içmeye gelip altınları için öldürdüler...

Bursa’da evinde iple ile boğularak öldürülen 6 çocuk annesinin katil zanlıları komşuları çıktı. Suriyeli 49 yaşındaki Melek Akta'nın 4 altın bilezik, bir kolye ve bir zincir için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay geçtiğimiz hafta, merkez Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi, Karanfil Sokak'ta, Melek Akta'nın çocuklarıyla birlikte oturduğu evde meydana geldi. Akşam saatlerinde eve gelen Musab Kuvara (16), annesi Melek Akta'yı, elleri bağlı şekilde hareketsiz buldu. Kuvara'nın komşulara haber vermesinin ardından olay polise intikal etti. Polis ekipleri, Melek Akta'nın, elleri plastik kelepçe ile bağlanıp iple boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde delil aradı.

Cinayet Bürosu dedektifleri, olayın ardından esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan komşulardan şüphelenmeye başladı. Suriyeli zanlıların İstanbul’a kaçtıklarını belirleyen ekipler, sabah saatlerinde yaptıkları operasyonla üç kişiyi göz altına alarak Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Burada çapraz sorguya alınan şüphelilerden M.C.N. (22), A.Ş.(40), A.M.A(28) ifadelerinde suçlarını itiraf ettiler.

Kahve içmeye gelip altınları için öldürdüler...

Zanlılar, ifadelerinde ilk olarak komşuları Melek Akta’nın zengin olduğunu öğrendiklerini ve maksatlarının başta öldürmek olmadığını ve sadece altınları alacaklarını söylediler. Zanlılar Akta’nın kendilerine direndiğini ve en sonunda ellerini kelepçe ile bağladıklarını sonra da geride iz bırakmamak için iple öldürdüklerini söylediler.

Kahve içmeye gelip altınları için öldürdüler... ile ilgili etiketler Bursa cinayet zanlı bilezik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.