Kahreden piknik! Yeğen ve onu kurtarmak isteyen amcası boğuldu

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde bir aile piknik yapmak için gölet kenarına gitti. Piknik sırasında yeğeninin suda çırpındığını gören amca kurtarmak için göle atladı. Yeğen de amca da boğuldu. Baraj göletinde kaybolan çocuk ile amcasının cansız bedenlerine saatler sonra ulaşıldı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde bir ailenin pikniği zehir oldu. Akın ailesi, Çay ilçesine bağlı Karamık beldesinde piknik yapmak için gölet kenarına gitti. Bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten Maviye Akın (16) gölete düştü.

Kahreden piknik! Yeğen ve onu kurtarmak isteyen amcası boğuldu

Yeğeninin sudan çıkamadığını ve boğulduğunu gören amca Uğur Akın (44) onu kurtarmak için arkasına göle girdi. Ancak amca yeğen göl suyunda boğuldu.

Kahreden piknik! Yeğen ve onu kurtarmak isteyen amcası boğuldu - Resim : 2

Diğer aile üyelerinin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, boğularak suda kaybolan amca ve yeğenin cansız bedenlerini çıkarmak için bölgeye dalgıç istedi.

Baraj göletinde kaybolan çocuk ile amcasının cansız bedenlerine saatler sonra ulaşıldı.

İHA

Kahreden piknik! Yeğen ve onu kurtarmak isteyen amcası boğuldu ile ilgili etiketler Afyonkarahisar gölet boğulma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.