Kahreden kaza: 3.5 yaşındaki çocuk aracın camından fırladı!

Akseki-Manavgat karayolunda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bir otomobil takla attı. Korkunç kazada otomobilin camından fırlayıp beton zemine düşen 3.5 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi.

Konya'dan Antalya'ya doğru giden Mehmet Tuncer’in hakimiyetindeki otomobil, Akseki-Güçlüköy Mahallesi sınırlarında Manayıt mevkii girişinde yağıştan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan beton yağmursuyu tahliye kanalına girdikten sonra takla atarak kanal içerisinde kaldı.

Kahreden kaza: 3.5 yaşındaki çocuk aracın camından fırladı!

3.5 YAŞINDAKİ ÇOCUK FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kaza sırasında aracın camından fırlayan ve kanalın beton zeminine düşen 3.5 yaşındaki Hasan Emre Tuncer, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Tuncer’in yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan E.Ö., F.T. ve H.Ö. yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diğer taraftan, otomobilleriyle Seydişehir’e giderken kazaya şahit olan aile, kazanın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala kendilerine gelemezken, ailenin kızlarından biri gözyaşlarına hakim olamadı.

Kahreden kaza: 3.5 yaşındaki çocuk aracın camından fırladı! - Resim : 2

"BİZİM ARACIMIZA ÇARPMAKTAN SON ANDA KURTULDU"

Kaza sırasında ailesiyle birlikte Manavgat’tan Seydişehir’e gitmekte olan Şule Nevruz, kaza yapan aracın yağmurdan kayganlaşan yolda kayarak kendi şeritlerine geldiğini belirterek “Bir anda kayarak üzerimize gelmeye başladı. Bizim aracımıza çarpmaktan son anda kurtuldu. Yoldan çıkıp beton zemine çarptıktan sonra takla attı. Bu sırada küçük çocuğun camdan fırladığını gördüm. Koşup yanına gittiğimde yapacak bir şey kalmadığını gördüm. Ambulans geldi ve yaralıları götürdü” dedi.

Kahreden kaza: 3.5 yaşındaki çocuk aracın camından fırladı! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.