Kahreden kaza: 2 asker şehit oldu

Irak kuzeyi Pençe-Kaplan bölgesinde meydana gelen araç kazasında 2 asker şehit oldu. Şehit olan askerlerin Piyade Yarbay Rasim Sayan ve Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç olduğu öğrenildi. Şehit askerlerin Edirne ve Şanlıurfa'daki ailelerine acı haber ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazasında 2 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kaplan bölgesinde meydana gelen araç kazasında 1 askerin olay yerinde şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı ve hemen hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Hastaneye kaldırılan askerlerden birinin müdahaleye rağmen kurtarılamadığı vurgulanan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kahreden kaza: 2 asker şehit oldu

ŞEHİT ATEŞİ ŞANLIURFA'YA DÜŞTÜ

Askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç'ın şehadet haberi Şanlıurfa'daki ailesine verildi. Aile acı haberle yasa boğulurken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

7 aydır Şırnak’ta görev yapan şehidin acı haberi sonrası fenalaşan babası Mahmut ile annesi Fehime’yi yakınları teselli etmek için evlerine taziyeye geldi.

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç'ın yarın düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Kahreden kaza: 2 asker şehit oldu - Resim : 2

BİR ÇOCUĞU VARDI

Şehit Yarbay Rasim Sayın'ın (43), eşi Sevda Sayın şehadet haberini Kemalpaşa ilçesinde aldı. Sekiz Eylül Mahallesi'nde ikamet eden öğretmen Sevda Sayın'a şehadet haberi Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Pehlivan ve askeri heyet tarafından verildi.

Şehit Sayın’ın bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Kahreden kaza: 2 asker şehit oldu ile ilgili etiketler asker Şehit msb
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.