Kahreden haberi Onur Akay duyurdu: Demans ile savaşan Pakize Suda'nın son hali sevenlerini üzdü

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile bilinen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda'nın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 70 yaşındaki oyuncu Pakize Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Pakiza Suda'nın son hali sevenlerini üzdü.

Magazin camiasının 'felaket tellalı' Onur Akay, oyuncu, kitap ve köşe yazarı Pakize Suda'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü haberi paylaştı. ''Demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda'nın sağlık durumunu merak eden sevenlerinden, çok sayıda mesajlar aldım.'' diyen Onur Akay, ünlü sanatçının son halini de paylaştı. Demans ile savaşan Pakize Suda'nın son görüntüsü yürekleri dağladı.

“PAKİZE SUDA'NIN SON HALİNİ GÖRENLER GÖZYAŞI DÖKÜYOR”


“Diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor.” açıklaması ile yürekleri acıtan Onur Akay, “Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor. Onu oyun oynarken görenler, “ne oldum dememeli ne olacağım demeli” atasözünü söyleyerek gözyaşı döküyor. Allah yardımcısı olsun, şifalar versin inşallah.” ifadelerini kullandı.

İşte Pakiza Suda'nın son hali...

Kahreden haberi Onur Akay duyurdu: Demans ile savaşan Pakize Suda'nın son hali sevenlerini üzdü

 

 

 

Kahreden haberi Onur Akay duyurdu: Demans ile savaşan Pakize Suda'nın son hali sevenlerini üzdü ile ilgili etiketler Onur Akay pakize suda demans
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.