Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Kızılcaoba Mahallesi Yüce Sokak sakinleri, Elbistan Belediyesine, "çöp ev" haline dönüşen müstakil bir yapıdan kötü kokuların geldiğini bildirdi. atık biriktirilen evden 7 kamyon çöp çıkarıldı.

Komularının şikayet üzerine mahalleye giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren ev ile çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı

İLAÇLAMA YAPTILAR

Üç gün boyunca ev ve çevresinden tonlarca çöp çıkaran ekipler, daha sonra hastalıklara karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon yaptı.

Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı - Resim : 2


'20 TONA YAKIN MALZEME ÇIKARILDI'

Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sami Doğan, evden 7 kamyon çöp çıkardıklarını belirterek, "Burada oturan şahsın Suriye uyruklu, 60 yaşlarında, yalnız yaşayan bir kadın olduğunu öğrendik. Bu olay geçen yıl da tekrar etmiş, önlem almaya çalışıyoruz. Evde aklımıza gelebilecek her türlü evsel atık var. 20 tona yakın malzeme çıkarıldığını düşünüyoruz." dedi.

Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı - Resim : 3

Mahalle sakinlerinden Şeref Yardımcı da evin daha önce de 4 kez temizlendiğini ancak her yerin yine çöp dolduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı - Resim : 4

(AA)

Kahramanmaraş'ta şoke eden görüntü! Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı ile ilgili etiketler Çöp Kahramanmaraş Elbistan çöp ev çöp kutusu çöplük çöp arabası çöp kamyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.