Kahramanmaraş'ta halk ayaklandı...

Kahramanmaraş'ın Merkez Dulkadiroğlu ilçesinde bir lokantanın önünden geçen Kadir I. burada yemek yiyen ve kızının tacizcisi olduğunu iddia ettiği Tamer Ç'yi gördü. Tamer Ç'yi bu konuda uyaran Kadir I. hakaret edilmesi üzerine silahına sarıldı.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Egemenlik Caddesi'ndeki bir lokantanın önünden geçen Kadir I. (46), burada yemek yiyen ve kızını telefonda taciz ettiğini öne sürdüğü Tamer Ç. (34) ile karşılaştı.Kadir I, kızını taciz etmemesini istediği Tamer Ç'yi kendisine hakaret etmesi üzerine silahla yaraladı.

Kahramanmaraş'ta halk ayaklandı...

Bu sırada olayı duyan vatandaşlar da iş yerine girip genç kıza tacizde bulunduğu iddia edilen Tamer Ç'yi linç etmek istedi.Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat ekibi sevk edildi.İş yerinin etrafında toplanan yüzlerce vatandaş, polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi.

Kahramanmaraş'ta halk ayaklandı... - Resim : 2

Yaralanan Tamer Ç, 112 Acil Servis ekiplerince KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kadir I. ise polis ekiplerince gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta halk ayaklandı... - Resim : 3

Kahramanmaraş'ta halk ayaklandı... ile ilgili etiketler Taciz Kahramanmaraş linç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.