Kahramanmaraş'ta gizli kahvehane operasyonu

Kahramanmaraş'ta gizlice işletilen 3 kahvehane polis operasyon düzenledi. Baskında 34 kişi yakalandı. 2 kişinin çeşitli suçlardan aranması olduğu ortaya çıktı, pandemi kurallarını ihlal eden kişilere 107 bin TL idari para cezası yazıldı.

İlde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri gizli çalıştırılan yerlerden 2'sinin polis baskınına karşı güvenlik kamerası ile kontrol edildiği, özellikle gece saatlerinde açık olduğunu belirledi ve 3 kahvehaneye baskın yaptı.

Kahramanmaraş'ta gizli kahvehane operasyonu

Baskında 34 kişi yakalanırken, çok sayıda iskambil kağıdı ele geçirildi. Gizli kahvehanelerde yakalanan 34 kişiye pandemi kurallarını ihlal ettikleri için kişi başı 3 bin 150'şer liradan toplam 107 bin TL idari para cezası yazıldı. Oyun oynanan gizli kahvehaneler ise mühürlendi.

Ayrıca şüphelilerden 2'sinin çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Bunun üzerine gözaltına alınarak emniyete götürülen 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

Kahramanmaraş'ta gizli kahvehane operasyonu ile ilgili etiketler Ceza kahvehane baskın pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.