Kahramanmaraşspor Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 18. hafta maçında lider Sakaryaspor deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Kahramanmaraşspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta 18. hafta maçında liderlik koltuğunda yer alan Sakaryaspor deplasmanda Kahramanmaraşspor karşısına çıkıyor. Üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan yeşil siyahlılar bu deplasmanı da kayıpsız atlatmak istiyor.

Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda 18 Aralık 2021 Cumartesi gününde saat 13.00’da başlayacak Kahramanmaraşspor Sakaryaspor maçının TV264 kanalından canlı yayınlanması bekleniyor.

Kahramanmaraşspor Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Son hafta maçında deplasmanda Velimeşespor ile 2-2 berabere kalan Kahramanmaraşspor topladığı 7 puanla 19. sırada yer alırken; geçtiğimiz hafta sahasında Serik Belediye’yi 2-1 deviren Sakaryaspor’da 39 puanla zirvede yer aldı.

İki takım arasında son olarak 8 Aralık 2019 tarihinde oynanan karşılaşmayı Sakaryaspor sahasında 2-0 kazanmıştı.

Stat: Osmaniye 7 Ocak Stadı
Tarih: 18 Aralık 2021 Cumartesi
Saat: 13.00
Yayın: TV264

Kahramanmaraşspor Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor kahramanmaraşspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.