Kahramanmaraş depremi sonrası Prestij Meselesi’nden açıklama geldi! Gösterim durduruldu

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Prestij Meselesi filminin gösterimine ilişkin sıcak bir gelişme yaşandı. Açıklama yapım şirketinden geldi. İşte detaylar…

Müzik sektöründe bir döneme damga vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikayesi ile birlikte bu şirkette keşfedilen Haluk Levent, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’ün hikayesini konu alan ‘Prestij Meselesi’ filmi 2023 yılının en çok merak edilen filmleri arasındaydı. Mahsun Kırmızıgül’ü yeniden sinemaya döndüren film, 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona girmişti. Ancak yaşanan acı verici Kahramanmaraş depreminin ardından filmden bir açıklama geldi.

Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı Prestij Meselesi filminin kadrosunda ise; Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten, Ali Erkin, Ece Yaşar, Ali Sürmeli, Bülent Emrah Parlak, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Levent Sülün, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Murat Han, Necmi Yapıcı, Defne Samyeli, Barış Murat Yağcı, Nursel Köse ve Zafer Ergin gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyordu. Film, Kahramanmaraş depreminden sonra açıklama yaptı.

PRESTİJ MESESLESİ VİZYONA ARA VERDİ

Kahramanmaraş depremi sonrası Prestij Meselesi’nden açıklama geldi! Gösterim durduruldu

İlgiyle beklenen Prestij Meselesi filmi, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerin ardından vizyona ara verdiğini duyurdu. Depremde yaşanan kayıplar nedeniyle vizyonda olmayı doğru bulmayan Prestij Meselesi filminin yapım şirketi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle tarifsiz bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde böylesi üzücü gelişmeler yaşanırken, yüreğimizde büyük bir acı varken eğlence, müzik ve komedi unsurları barındıran 'Prestij Meselesi' filmimizin gösterimine devam etmesini doğru bulmuyoruz.”

FİLMİN YENİ VİZYON TARİHİ NET DEĞİL

Öte yandan Prestij Meselesi filminden gelen karar, filmi merak edenlere, filmin yeni vizyon tarihini sordurmaya başladı. Ancak yapım şirketi, henüz tarihe ilişkin bir açıklama yapmadı. Yapım şirketinin gerçekleştirdiği son açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“Bu nedenle yapımcımız Murat Tokat'ın ve yönetmenimiz Mahsun Kırmızıgül'ün ortak kararı doğrultusunda filmimizin vizyonuna ara veriyoruz. Daha güzel günlerde buluşmak üzere, filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun ve milletimizin başı sağ olsun. Saygılarımızla.”

Kahramanmaraş depremi sonrası Prestij Meselesi’nden açıklama geldi! Gösterim durduruldu ile ilgili etiketler Prestij Meselesi film deprem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.