KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama 2022

KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama ile Kahramanmaraş ili içerisinde bütün toplu taşıma araçlarında indirim olanağı sağlayan bir ulaşım kartıdır. Kahramanmaraş’ta ulaşım araçlarını kullanacak olan vatandaşlar için büyük önem taşımaktadır.

KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama işlemleri Kahramanmaraş ilinde ikamet eden vatandaşlar için ilk sırada yer alır. KahramanKart ile Kahramanmaraş il sınırları içerisindeki tüm toplu taşıma araçlarında indirimli seyahat hakkı kazanılır. KahramanKart, Kahramanmaraş ili içerisindeki bütün toplu taşıma hizmetlerinin hızlı, pratik ve zahmetsiz bir şekilde kullanımını sağlamakla birlikte vatandaşlar bu kart sayesinde ödemelerini diledikleri yerden anında gerçekleştirebilmektedirler.

KahramanKart Bakiye Yükleme işlemleri 5 farklı şekilde gerçekleştirilmektedir.

- Sanal Kart ile KahramanKart Bakiye Yükleme
- Online Yükleme ile KahramanKart Bakiye Yükleme
- SMS ile KahramanKart Bakiye Yükleme
- Anlaşmalı N-Kolay bayileri ile KahramanKart Bakiye Yükleme
- Minibanko (Kiosk) nakit ve kredi kartı ile KahramanKart Bakiye Yükleme

KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama 2022

Sanal Kart ile KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama

KahramanKart uygulamasına giriş yaptıktan sonra kart ekle kısmına tıklanarak KahramanKart’ınız sisteme eklenir. Kredi kartı ya da banka kartı üzerinden sanal karta yüklenen miktar tekrardan bakiye yükle butonu sayesinde KahramanKart’ınıza aktarılır.

Online Yükleme ile KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama

KahramanKart resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra online yükleme butonu kullanılarak yükleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Öncelikle KahramanKart bilgilerinizi girdikten sonra Kredi Kartı Bilgileri ve GSM numaranızı da sisteme tanıtmanın akabinde dolum işlemi yapılmaktadır.

SMS ile KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama

Cep Telefonunuzun mesaj kısmına giriş yaptıktan sonra sırasıyla MARAS, KAHRAMANKART NUMARASI, kartın arkasındaki son 2 haneden önceki 4 RAKAMI ve yüklenecek tutarı yazdıktan hemen sonra 3544’e kısa SMS gönderilerek bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilmektedir.

KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama 2022 - Resim : 2

Anlaşmalı N-Kolay Bayileri ile KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama

Anlaşmalı N-Kolay bayileri aracılığıyla KahramanKart bakiye yükleme işlemlerinizi hızlıca ve zahmetsizce yapabilirsiniz.

Minibanko (Kiosk) Nakit ve Kredi Kartı ile KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama

Kiosk cihazları aracılığıyla KahramanKart bakiye yükleme ve sorgulama işlemleri kolayca gerçekleştirilebilir. Kartınızı cihaza tanıttıktan hemen sonra dilediğiniz işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

KahramanKart Bakiye Yükleme ve Sorgulama 2022 ile ilgili etiketler kahramankart bakiye yükleme bakiye sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.