Kahraman şoför yolcusunun hayatını kurtardı!

Adana'da dolmuş şoförlüğü yapan Özay Şahin kalp krizi geçiren yolcusunu 3 dakika içerisinde hastaneye kaldırarak hayatını kurtardı.

Olay, sabah saatlerinde 01 M 0723 plakalı Cemalpaşa dolmuşunda meydana geldi. 20 yıldır dolmuş şoförlüğü yapan Özay Şahin (40), sabah Çukurova ilçesine bağlı Süleyman Demirel Bulvarı’nda bir yolcuyu dolmuşuna aldı.

Seyhan ilçesi İbo Osman Caddesi’ne geldiğinde ise yolcu dolmuşta kalp krizi geçirdi. Bu sırada dolmuşta bulunan diğer yolcular ilk müdahaleyi yaptı. Şoför Özay Şahin ise soğukkanlılığını koruyup kalp krizi geçiren yolcusunu yoğun trafiğe rağmen 3 dakika içerisinde Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne yetiştirdi. Yolcuyu hastaneye teslim eden Şahin, daha sonra yoluna devam etti. Bu anlar ise dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

''BİR CAN KURTARDIM''

Olay sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Şahin, yolcusunun kalp krizi geçirince çok heyecanlandığını ancak soğukkanlılığını koruyarak karar verdiğini söyleyip, şu ifadeleri kullandı:

“Böyle bir olay başıma ilk kez geliyor. Bütün şoförler böyle bir olayla karşılaşırsa aynı tepkiyi vermeliler. Ben bir can kurtardım. Çok mutluyum. 3 dakika içerisinde hastayı hastaneye ulaştırdım. Yolculara da çok teşekkür ediyorum ilk müdahaleyi yapmasalardı belki o insan şu anda ölecekti. Engelli Agit kardeşimiz dayak yerken herkes izlemişti ama benim dolmuşumdaki yolcular öyle bir şey yapmadı. Mutluyum.”

Öte yandan Şahin, yolcunun ismini almadığını belirtti.

Kahraman şoför yolcusunun hayatını kurtardı! ile ilgili etiketler Adana Kalp Krizi dolmuş şoförü yolcu kurtardı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.