Kahraman Polis Fethi Sekin'e Minnet Mesajları

İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, dikkati ve kahramanlığı sayesinde büyük bir katliamı önlediği ortaya çıktı. Sekin'in kahramanlığına sosyal medya takipçileri sessiz kalmadı. Yüzbinlerce mesajda, şehit kahramana duyulan minnet duyguları dile getiriliyor.

O bir kahraman, O bir vatansever. Canı pahasına katliamı önledi, mermisi bitene kadar çatıştı. Ve şehadet şerbetini içti.

Fethi Sekin, İzmir Adliyesi'ne yönelik bombalı araç ile gerçekleştirilen saldırıda teröristleri fark ederek çatışmaya girip, katliamı önlerken şehit oldu.

Trafik polisi Fethi Sekin, Elazığ'ın Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyü nüfusuna kayıtlı 2’si kız 3 çocuk babasıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Erdoğan, ''İzmir'deki terör saldırısını kınıyor; büyük bir faciayı önleyen şehit polisimize ve hayatını kaybeden katibimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörün milletimizi korkutma, devleti yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimlerine asla geçit vermeyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya platformlarından Facebook, Twitter ve Instagram'da KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ FETHİ SEKİN için bir dizi paylaşım yapılıyor.

Onlardan bazılarını sizler için derledik.

* * *

İstiklal ruhumuzun sembol şehirlerinden İzmir'de, toplumsal barış ve huzurumuzu hedef alarak gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı lanetliyor, şiddetle kınıyorum. Bu saldırıda, canını hiç düşünmeden feda ederek, şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin, çok daha büyük bir felaketin yaşanmasını engellemiştir.
Binali Yıldırım / Başbakan

İzmir'deki terör saldırısında şehit polisimize/zabıt katibimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa diliyorum. Şehit olan kahraman polisimizin dikkati sayesinde bu terör saldırısı ve teröristler hedefine ulaşamamış, büyük bir facia önlenmiştir. Terör ve terörü destekleyenler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek ve asla başarılı olamayacaktır.
Bekir Bozdağ / Adalet Bakanı

İzmir'imizi kana bulamak isteyen kalleşleri, şehidimiz Fethi Sekin başta olmak üzere kahraman polislerimiz bozguna uğrattı. Birliğimizi bozamayacaksınız.
Mevlüt Çavuşoğlu / Dışişleri Bakanı

Elazığlı trafik polis memuru Fethi Sekin 100'e yakın vatandaşımızı kurtardı. Bu vatan için gözünü kırpmadan teröristlerle çatıştı. Şehit oldu. O bir Kürttü. Adliyede Kürtçe bilirkişiydi aynı zamanda. PKK'yı, PYD'yi "Kürtler" diye haberleştirip dünyayı aldatmaya çalışan, algı oyunları yapan gazeteler, TV'ler. Hayır teröristin dini, milleti olmaz. Onlar sadece vahşi katliamlar yapan yaratıklar. Bunu biliyorsunuz ve onları dünyanın gözünün içine baka baka destekliyorsunuz. Silahlandırıyorsunuz. Ne yapmaya çalıştığınızın farkındayız. Ama oyununuz ters tepecek. Bumerang gibi dönecek. Sizin teröristleriniz varsa, bizim Ömer Halisdemir'lerimiz, Fethi Sekin'lerimiz var. Bu milleti birbirine düşüremeyeceksiniz. BA-ŞA-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ!!!
Alper Altun

Hain teröristlerin İzmir'de gerçekleştirdiği alçak saldırıyı lanetliyorum. Kahraman polisimiz Fethi Sekin'e Allah'tan rahmet diliyorum. 30 yıldır, türlü örgütler ile bu ülkeyi durdurmaya çalışan şer odaklarının emellerini kahraman milletimizin feraseti ile boşa çıkaracağız.
Berat Albayrak / Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı

İŞTE BENİM ASLANIM...İŞTE BENİM
İZMİRLİ İÇİN
CANINI VEREN ŞEHİDİM
FETHİ SEKİN...
Mekanın Cennet olsun KOÇUM.
CanımınİÇİ ya
Gözyaşlarım sana KOÇUM...
Mustafa Abadan

Kürt'ler, vatanı Lozan'da satmadı,Çanakkale'de de bu vatan için şehit oldu. Bu gün #İzmir'de bu vatan için şehit düştü!
Fikret Ediş

Korkmayın yoksa şehitler incinir. Bu cesur halk kazanacak, alçak terörist PKK, alçak Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ yenilecek #FethiSekin
Nedim Şener

Son mermisine kadar hainler ile çatışarak daha büyük felaketi önleyerek Şehid olan Trafik polisimiz Feti SEKİN
RUHUN ŞAD OLSUN
Aydın Demir

Kahraman Polisimiz Fethi Sekin. Bu Vatan sana minnettar.

Hande Fırat

Şehit Polis Memuru Fethi Sekin.

Kahraman, Adliye'de Kürtçe bilirkişi olarak da hizmet veriyormuş. Kürt kökenliymiş. Vatan haini olmak için etnik kimlik değil, şereftir önemli olan. Hakkını helal et şanlı şehit.

Osman Ataman

ADI FETÖ-PKK-DEAŞ-DHKP-C, hangi aşağılık yapı olursa olsun, yılanı olduğu gibi arslanı da çok bu toprakların. Çok büyük bir katliamı, faciayı; dikkati ve cesaretiyle önledi. Kahraman Şehidimiz asıl planlanana engel olan Fethi Sekin, mekanın Cennet olsun.

Hatice Olgun

Gökten ecdad inerek öpse O pak alnıı, değer. Fethi Sekin Allah rahmet eylesin, mekanın Cennet olsun.

Emre Alkin

Filmlerdeki sahte kahramanlara benzemez onlar. Kirayı nasıl denkleştireceğini düşünen, en uygun fiyatlı peynir için market indirimini bekleyen, çocuğunun cebine simit parası koymak için gece gündüz didinen, hayatı boyunca giremeyeceği mekanlarda insanların güvenle yaşaması için karda soğukta nöbet tutan kardeşim. Hakkını helal et. Allah bu topraklarda yaşayan herkese senin vatan millet sevginin yarısını versin.

Çiğdem Özkan

Sizin gibi aslanlar oldukça Türkiye'nin sırtı yere gelmez. Teröristleri beylik tabancasıyla durduran vatan aşığı. Mekanın Cennet olsun yiğit adam Şehit Fethi Sekin.

Osman Gökçek

Allah herkese senin gibi bir yürek nasip etsin, kahraman şehidimiz. Bu kadar vatan aşkıyla dolu hakiki vatandaşlarımız varken bize hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Aysun Bal

Büyük bir katliamı canı pahasına önleyen kahraman polisimiz Fethi Sekin, mekanın cennet olsun. Başımız sağolsun.

Acun Ilıcalı

Vatan Sana minnettar Kahraman Şehit Polisimiz Fethi Sekin. Allah rahmet eylesin, mekanın Cennet olsun.

Cansu Canan

Mekanı Cennet olsun, Allah sabırlar versin ailesine ve hepimize, Lanet olsun teröre. O bir gerçek kahraman.

Burcu Kaya

Kahraman!! İçimiz yanıyor... Aslan yürek Fethi Sekin.

Cem Boyner

Seni Unutmayacağız kahraman Fethi Sekin. Allah rahmet eylesin. Seni doğuran anadan Allah razı olsun.

Ali Okancı

O, filmlerdeki SAHTE KAHRAMANLARA benzemeyen, Vatanı için CANINI VEREN, her yönüyle GERÇEK BİR KAHRAMAN... Vatan Hainlerine haddini bildiren, başkasının değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin POLİSİ olan Kahraman Şehidimiz Fethi SEKİN'e minnettarız... Uzun yıllardır İzmir'de Adliye önünde trafiği düzenleyen Şehit Sekin'in Adliye'de Kürtçe bilirkişi olarak görev yaptığını da belirteyim ki, onun bunun tetikçileri nasıl bir hain olduklarını daha iyi anlasın... Mekanın Cennet olsun Kahraman Şehidimiz Fethi SEKİN...
Fuat Kozluklu

Gelin ulan gelin! İster bu topraklara girdiğimiz Malazgirt'ten isterse denize döküldüğünüz İzmir'den... "Toparlanın millet; gitmiyoruz."

Veyis Şahin

İzmir'de canilere geçit vermeyen şehit polis memurumuz #FethiSekin Vatan sana minnettar.. Geçmiş olsun İzmir..

Kubilay Dikmen

Ruhu şad olsun, Aslan yürekli insan.

Aylin Aslan

Fethi abi,mekanın cennet olsun. Büyük bir faciayı önledin.Vatanımız sizler gibi cesur yiğitlerimize minnettar.

Nilay Ateşoğulları

İzmir'de canlı bombayı fark edip çevredekilere bomba var diyerek bağırdıktan sonra,ilk kurşunu sıkarak teröristlerle çatışan ve can kaybı olmasını engellemek için canlı bombanın üstüne kapanan yiğit trafik polisimiz Fethi Sekin şehit düşmüştür. Allah şehadetini kabul etsin, başımız sağ olsun.Terör örgütlerinin ve destekçilerinin Allah belasını versin...

Barış Özgür Çelebi

Ruhun şad mekanın cennet olsun yiğit kardeşim. Allah sevenlerine ve bizlere sabır versin. (İzmir'de yiğitçe çatışıp şehit düşen trafik polisi Fethi Sekin)

Metin Yener

İsmini mezar taşına değil tarihe yazdırdın. Ölümsüzlük kahramanlara yaraşır. Koca yürekli Türk Polisi #fethisekin Mekanın cennet...

Furkan Palalı

Toprak altına değil, hepimizin kalplerine gömüleceksin #FethiSekin

Ebru Gündeş

Güzel ülkemi bölemeyeceksiniz. İzmir'i hedef göstermek nasıl bir aklın ürünü? Alçaklar başaramayacaksınız. Güzel İzmir'imize geçmiş olsun...

Suat Kozluklu

Kahraman polisimizin adını yaşatacağız #FethiSekin

Aziz Kocaoğlu

"Kahramanlık ileriye atılmak ve bir daha dönmemektir" demiş şair. Bu dize senin! Seni unutmayacagiz #FethiSekin

Meriç Keskin

Dün Ömer Halisdemir

Bugün #FethiSekin

Kaç can kurtardınız, kaç anne baba, evladın gözyaşına engel oldunuz.

Mekanınız cennet olsun...

Gökhan Hacıosmanoğlu

Bu ülkede

#SizdenKorkanSizinGibiOlsun

Diyenler Bitmez

Seyyid Onbaşı

Nene Hatunlar

Ömer Halisdemir

Kahraman Polis

#FethiSekin'ler Bitmez!..

Erdem Özveren

Bu topraklarda kahramanlar tükenmez... #FethiSekin unutulmayacaksın...

Sinan Meydan

"Kalaşnikofa karşı beylik tabancasının, tanka karşı çıplak ellerin kazandığı büyük TÜRKİYE."????????

#FethiSekin

#türkiyehainleremezarolacak

Meral Çayır

Tıpkı Hasan Tahsin gibi, Ömer Halisdemir gibi, oda düşmanı alnından vurdu. Hainlere geçit vermedi. Ruhun şad olsun. #FethiSekin #izmir

Cihan Altun

Seni hiç tanımıyorduk, dertlerine ve mutluluklarına ortak da olamadık. Ama bu millet sana hep borçlu kalacak. #FethiSekin

İbrahim Uslu

Ömer Halisdemir'ler bitmedi, bitmeyecek!

*

Bu ülke teröre yenilmedi, yenilmeyecek!

*

Vatan Sana Minnetar #FethiSekin

Yusuf Kaplan

Hakkı ödenemez,Allah rahmet eylesin..Şehit Polis #FethiSekin milli kahramandır

Dicle Canova

Kahraman polisimiz olmasa kimbilir neler yaşanacak, daha ne canlar yanacaktı. Şehidim sana minnettarız.

Mekanın cennet olsun #FethiSekin

Pelin Çift

Kahraman Türk polisi. Büyük bir katliamı önledi ve şehit oldu. İzmir seni unutmayacak. Türkiye seni unutmayacak. Mekanın cennet olsun. ##izmir #sehit #kahraman #turkiye

Hüseyin Can

Bu Milletin Kahramanları Bitmez... Bu topraklarda Hasan Tahsin, Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve daha nice kahramanlar, vatan evlatları oldukça Türk Milletini BÖLEMEYECEK, YILDIRAMAYACAKSINIZ... Şehidimizin şehadeti mübarek, mekanı cennet olsun.. ???????? #izmir #fethisekin

Emel Yüksek

Ti sia lieve la terra... Mekanın cennet olsun. #eroe #kahraman #fethisekin

Ferzan Özpetek

Başka canlar yaşasın diye kendi canını feda eden kahraman ???????? Huzur içinde uyu... #fethisekin
Nilay Erdem

15 mi 20 mi bilemiyorum patlamadan hatırlamadığım kadar kısa süre önce tam da o noktadaydım... Adliyeye her gittiğimizde araçtan indiğimiz, hakim ve savcıların giriş-çıkış yaptığı merdivenlere birkaç adım kala oldu saldırı. Bir tesadüfle erken ayrıldım. O tesadüf belki de hayatımı kurtardı. Ama artık buna bile sevinemiyoruz... Fotoğrafta gördüğünüz kahraman Türk polisi ise yüzlerce kişinin hayatını, canını feda ederek kurtardı bugün. Korkusuzca onları durdurmaya çalışırken şehit oldu. Mekanın cennet olsun kahraman Fethi Sekin

Banu Şen

Başkalarının hayatını kurtarmak için kendi canını verdi... Eşini, çocuklarını geride bıraktı. Bu yürek karşısında ne yazsak az gelir... #fethisekin #seniunutmayacağız #izmir

Elif Ergu Demiral

Dedemin hasta yataginin karsisinda dev #aligaffarokkan resmi vardir,bir de anneannemin..En cok da akrabalarına, yakınlarına Allah sabır versin.. Allah kendini ülkesine adamış polisimizi, askerimizi.. Herkesi korusun. Bu kara günler bitsin. Bu bitmeyen ağıt bir şeylerin değişmesine ve dönüşmesine, yenilenmesine vesile olsun.. Toprağa düşen gözyaşlarından yenilikler filizlensin.. Bu kadınlar eşlerini işe yollarken, uniformalarını ütülerken "bugün de ölmesin" diyor.. Sözun bittiği yerdeyiz. En çok da o eşlerin, analarının, evlatlarının, sevenlerinin başı sağolsun.. #fethisekin???????? Sen bir kahramansin.
Gonca Vuslateri

Bugün İzmir'de Vatan evladı Fethi Sekin tarih yazmıştır.Saygı ve minnetle #fethisekin#izmir #terörelanetolsun

Ercan Arslan

Yazıp yazıp siliyorum. Boğazıma bir yumru oturdu şehit haberini vermek üzere evine giden memurlara "babamız evde yok, kapıyı açamayız" diyen çocukların olduğunu duyunca. Eminim onları da kendin gibi yetiştirmişsindir. Senin gibi bir babanın evlatları oldukları için bugün bir kanatları kırılmış olsa da hayatları boyunca başları hep dik olacak. Seni yetiştiren ailenin, arkanda bıraktığın eşinin, çocuklarının ve senin hakkını ödeyemeyiz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun... #FethiSekin

Gamze Aral

Hani diyoruz ya hep 'Önce vatan diyen birileri var.' İşte Aslanımızın Otomatik silahlı 2 vatansızın üstüne tabancası ile koşup vurma anı... #FethiSekin #izmir

Oya Eren

Bu topraklar için toprağa düşen Şehit Polis Fethi Sekin ruhu şad olsun. Zabıt Katibi Musa Can Allah rahmet eylesin. Kolumuz kanadımız kırılsada sarıp sarmalayalım, içimiz kan ağlasada yaramıza merhem olalım diye uğraşırken her seferinde canımızdan can gidiyor. Anne babalar evlatsız, eşler yarım, çocuklar yetim kalıyor. Barış sözlerinden, dileklerden ve biz olmaktan başka çare yok. Tutunacağız, vazgeçmeyeceğiz. Umuda yaslayacağız sırtımızı başka yol yok bize. ????????????????????????#izmir #cigdemderki

Çiğdem Doğan

ÖLÜM ÖLÜR BİZ ÖLMEYİZ...

Ve Onbaşı Seyit

Ve Başçavuş Ömer

Ve Polis Fethi

#terorelanet #BAŞARAMAYACAKSINIZ

Şeref Oğuz

ÖLECEKSEN BÖYLE ÖL, BİR KAHRAMAN OLARAK. MEKANIN CENNET'TİR YİĞİT ADAM.
Aydın Candabak

Bu ülkede sayısız Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin var..!!
Sırrı Çağlar

KAHRAMAN ŞEHİDE DAİR...

O bir kahraman, O bir vatansever. Canı pahasına katliamı önledi, mermisi bitene kadar çatıştı. Ve şehadet şerbetini içti.

Fethi Sekin, İzmir Adliyesi'ne yönelik bombalı araç ile gerçekleştirilen saldırıda teröristleri fark ederek çatışmaya girip, katliamı önlerken şehit oldu.

Trafik polisi Fethi Sekin, Elazığ'ın Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyü nüfusuna kayıtlı 2’si kız 3 çocuk babasıydı.

Şehit polis Sekin, 62 yaşındaki annesi Hatun Sekin'i 55 gün önce kanserden kaybetmiş.

66 yaşındaki babası Mehmet Zeki Sekin de eşini kaybetmesinden sonra İzmir’deki oğlu Fethi Sekin’in yanına gitmiş.

6 kardeşi olan ve 8 yıldır İzmir'de bulunan şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi Elazığ’ın Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyünde toprağa verilecek.

ŞEHİT POLİS 2014'TE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli 'Şahinler' timlerinde görevli polis memuru Fethi Sekin, 26 Mayıs 2014'te manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu ölümden dönmüştü.

Hatalı park eden araçların kaldırılmasını sağladıktan sonra yürüyerek, adliye önündeki görev yaptığı bölüme doğru giden Fethi Sekin'e tek yön olan yolda manevra yapan bir otomobil çarpmıştı.

Çarpmanın etkisiyle havaya savrulup takla atan trafik polisi Sekin'e beş gün iş görmez raporu verilmişti. Daha önce de görev başındayken küçük kazalar geçirdiğini belirten Fethi Sekin, "Böylesini ilk kez yaşadım. Hatalı park temizliğinin ardından, görev yerime gitmek için karşıya geçtim. Bu sırada tek yönlü yolda manevra yapan otomobil bana arkadan çarptı. Havada taklalar attım. Kötü bir şekilde yere düştüm. Sürücüden şikayetçi oldum" demişti.

Kahraman Polis Fethi Sekin'e Minnet Mesajları ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.