Kahraman komandolardan içleri ısıtan türkü! MSB o anları paylaştı...

MSB, dağların zirvesinde vatan nöbeti tutan kahraman komandoların içleri ısıtan görüntülerini paylaştı. Ateş başında türkü söyleyen komandoların o anlarını MSB, "Korkusuzdur dağların Efesi, titretir düşmanı Komandonun sesi!" notuyla paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, dağların zirvesinde vatan nöbeti tutan kahraman komandoların ateş başında türkü söylediği anları paylaştı.

"Korkusuzdur dağların Efesi, titretir düşmanı Komandonun sesi!" mesajıyla paylaşılan görüntüde, kahraman Mehmetçik dağların zirvesinde vatan nöbeti tutuyor.

Bakanlık paylaşımında şu mesajlara yer verdi:

"Vatan, millet ve bayrak aşkıyla dağların zirvesini mesken tutan Kahraman Komandolarımız, soğuk bir kış gecesinde ateşin başında toplanarak dinleyenin içini ısıtacak türküler söylüyor. Var olsun yiğitlerimiz."

Kahraman komandolardan içleri ısıtan türkü! MSB o anları paylaştı... ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Komando

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.