Kahraman Babam Dizisindeki Detay Seyircinin Gözünden Kaçmadı! Düğüm En Sonunda Çözülüyor

Kahraman Babam dizisi duygusal sahneleriyle herkesi büyülemeyi ve duygusallaştırmayı şimdiden başardı. Dün akşam yayına giren bölümüyle birlikte seyircilerine eşsiz zevk tattırdı. Uğur yangın sırasında kaybettiği eşinin katillerini bulmak, kızına da kavuşabilmek için ve bu olayın intikamını almak için çaba sarf ediyor.

Kahraman Babam dizisi duygusal sahneleriyle herkesi büyülemeyi ve duygusallaştırmayı şimdiden başardı. Dün akşam yayına giren bölümüyle birlikte seyircilerine eşsiz zevk tattırdı. Uğur yangın sırasında kaybettiği eşinin katillerini bulmak, kızına da kavuşabilmek için ve  bu olayın intikamını almak için çaba sarf ediyor.

Kahraman Babam Dizisindeki Detay Seyircinin Gözünden Kaçmadı! Düğüm En Sonunda Çözülüyor

Eşinin katillerinin izini süren Uğur yangın sonrasında elde ettiği ipuçlarından yararlanarak Yavuz ve adamlarının mekanlarını bulmayı başardı. Bölümün sonrasına doğru itfaiye ekibinde çalışan Uğur ve arkadaşları bir yangına müdahale etmeye giderler. Ama beklenmedik bir durum olur. İtfaiye grubunun genç elemanlarından birisi olan Murat alevler arasına girdi ve orada mahsur kaldı. 

İstenilen Hedefe Ulaşılamadı

 

İstenilen reyting oranına ulaşamayan Kahraman Babam dizisi sosyal medyada tam aksine daha fazla ilgi odağı halindedir. Kahraman Babam dizisinde esas anlatılmak istenen ise baba ile kızın yürek burkan hikayesi esas alınarak hazırlanmıştır. Dün akşam ekranlara gelen bölümünde Uğur Tufan'ı konuşturmayı sağlayabilmek için gizlice Tufan'ın bulunduğu sorgu odasına girmeyi başardı.

Kahraman Babam Dizisindeki Detay Seyircinin Gözünden Kaçmadı! Düğüm En Sonunda Çözülüyor - Resim : 2

Savcıya yakalanmadan o odadan çıkmayı başardı ama kendini bu olaydan sonra çok zor bir durumda bıraktı. Yonca'yı da zor duruma soktuğu için bu olay sonrasında bu ikili karşı karşıya geldi. Uğur her şeyi Yoncaya anlattı. Uğurun anlattıklarından sonra olayı açıklığa kavuşturmak için Yonca da devreye girdi.

Nefes Kesen Mücadele

 

Bu yangın olayını çıkartan çeteye Uğur adım adım yaklaşmaya başladı. Yavuzla aynı ortamda bulununca âdeta nefesler tutulmaya başlandı. Son sahnelerinde ise Murat’ın alevler arasında kalması seyircileri telaşlandırdı. Bu olayı da Tolga gördü. Uğur kızından uzak olduğu için kızının okulda düzenlenecek olan etkinlikten bir şekilde haberi oldu.

Babaların katılmış olduğu bir etkinliğe bir şekilde kendi gitmeyi başardı. Kızının sınıfında itfaiye mesleğini anlatan Uğur'un yaptığı bu faaliyet baya ilgi topladı.

Kahraman Babam Dizisindeki Detay Seyircinin Gözünden Kaçmadı! Düğüm En Sonunda Çözülüyor ile ilgili etiketler kahraman babam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.