Kahraman baba! Çocuklarını kurtardı, kendi boğuldu

Kısık Kanyonu'nda bir baba, baraj göletine düşen çocuklarını kurtarmak için suya atladı. Çocuklarını kurtarmayı başaran baba, bir anda kanyonun derinliklerinde kayboldu. Arama sonucunda babanın cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş'ta Onikişubat ilçesinin Ilıca Mahallesi’ndeki Kısık Kanyonu’nda meydana gelen acı olayda, adı henüz öğrenilemeyen baba, iki çocuğunun, kanyonu oluşturan gölete düştüklerini görür görmez suya atladı.

Çocuklarını sağ olarak çıkaran baba bir anda kanyonun derinliklerinde kayboldu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, suda yaptıkları aramada babanın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan babanın cansız bedeni, otopsi için KSÜ Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Kahraman baba! Çocuklarını kurtardı, kendi boğuldu ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Kısık Kanyonu baba boğuldu çocuklarını kurtardı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.