Kahire'de bir yolcu gemisi Nil Nehri üzerinde cayır cayır yandı!

Mısır'ın başkenti Kahire'de yer alan Zamalek bölgesinin Nil Nehri kıyısındaki bir yolcu teknesinde yangın çıktı. Alevler ekiplerin müdahalesiyle söndürülebildi. Yangına geminin ikinci katında gerçekleşen bir kısa devrenin sebep olduğu aktarıldı.

Mısır'ın başkenti Kahire'de yer alan Zamalek bölgesinin Nil Nehri kıyısındaki bir yolcu teknesinde yangın çıktı.

ÇALIŞANLAR DERHAL TAHLİYE EDİLDİ

Mısır basınında yer alan haberlerde, teknede çıkan yangının ardından kısa sürede çalışanların tahliye edildiği belirtildi. Yerel yetkililerin harekete geçmesi üzerine sivil savunma ve itfaiye ekipleri ise olay yerine sevk edildi.

YANGINA GEMİNİN 2. KATINDA ÇIKAN KISA DEVRE NEDEN OLDU

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması üzerine yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, yangının kısa devre nedeniyle teknenin 2. katında çıktığını ifade etti.

Kahire'de bir yolcu gemisi Nil Nehri üzerinde cayır cayır yandı! ile ilgili etiketler Gemi Yangın Mısır Kahire kahire mısır nil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.