Kağızman'da helikopterli operasyon: 5 PKK'lı ölü ele geçirildi

Kars'ın Kağızman ilçesi güneyinde, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 5 terör örgütü mensubu ölü ele geçirildi

Kars Kağızman ilçe güneyinde, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından planlanan ve 23 Nisan 2016 tarihinden itibaren icra edilen Şehit Astsubay Başçavuş Nurettin ÖZTÜRK-7 operasyonu kapsamında, 25 Nisan 2016'da operasyon düzenlendi.

5 PKK'LI ÖLÜ BULUNDU

7-8 kişilik terör örgütü mensubunun görüntüsünün alınması üzerine bölge ATAK Helikopter Kolu tarafından ateş altına alındı. Bölgede devam eden arama tarama faaliyetleri sonucunda, 5 PKK mensubunun, bir adet Biksi Makineli Tüfek, üç adet Kalaşnikof Piyade Tüfeği, bir adet RPG-7 Roketatar, bir adet tabanca, 250 adet biksi mühimmatı, 100 adet Kalaşnikof Piyade Tüfeği fişeği, üç adet Anti Tank Mayını, 10 adet dolu Kalaşnikof Piyade Tüfeği şarjörü ve bir adet el telsizi ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Kağızman'da helikopterli operasyon: 5 PKK'lı ölü ele geçirildi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.