Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimdir?

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir soruları filmin fragmanının paylaşılması ile gündem oldu. Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir detayları ile haberimizde.

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir ve filmin oyuncuları kimdir merak ediliyor. Dün yayınlanan ilk fragmanı ardından büyük ses getiren Netflix filmi Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir, filmin oyuncuları kimdir derledik.

İlk gösterim tarihi 15 Mart 2021 olarak açıklanan Kağıttan Hayatlar filmi dijital film ve dizi platformu Netflix’te yayınlanacaktır. Türk yapımı olan dram filminin konusunu derledik.

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimdir?

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir?

Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlamaktadır. Onun bu hayatta en büyük desteği veren ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in hayatı,  yaşamına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alacaktır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışacak olan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kuracaktır…

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimdir?

OGM Pictures tarafından çekilen filmin fragmanında gördüğümüz Çağatay Ulusoy’u kağıt toplama işçisi çocukların amiri olarak izleyeceğiz.

Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimdir?

Yönetmen: Can Ulkay

Senaryo: Ercan Mehmet Erdem

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk

Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncuları kimdir? ile ilgili etiketler Netflix Kağıttan Hayatlar filminin konusu nedir oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.