Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu...

Trafikte tartıştığı kişi ve arkadaşları tarafından İstanbul Kağıthane'de darp edilen İETT şoförü Eyüp Durgun, yaşanan korkunç anları anlattı. Otobüste bulunan oğlunun da saldırıya uğradığını ifade eden Durgun, "Sırtımda, sağ tarafta kelebek kemiğim kırık. Kafada ve burunda çatlak var. Çok kötüydü, ellerine ne geçirdilerse vurdular. Kendimden vazgeçtim, bir yandan evladımı düşünüyordum" diye konuştu.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, trafikte münakaşa ettiği kişi ve arkadaşları tarafından darp edilen İETT şoförü Eyüp Durgun, yaşadığı dehşet dolu dakikaları anlattı. Saldırganlardan şikâyetçi olduğu söyleyen Durgun, "Ellerine ne geçirdilerse vurdular. Bitmek bilmiyordu" dedi.

Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu...

Geçtiğimiz günlerde dehşete düşüren olayda, edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi-Şişli seferini yapan 48 H kodlu belediye otobüsünün şoförü Eyüp Durgun, duraktan yolcu aldığı anda bir araç sürücüsünün sözlü tacizine maruz kaldı. Kısa münakaşanın ardından Durgun diğer sürücüye yol verdikten sonra yoluna devam etti. Bu sırada, tartışma yaşadığı araç sürücüsü arkadaşlarına haber vererek otobüsü takip etmeye başladı.

Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu... - Resim : 2

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESİP CAMLARI KIRARAK İÇERİYE DALDILAR

Güzergah üzerinde yolcu almak için bir durakta duran Eyüp Durgun'un, tartıştığı sürücü ve arkadaşları tarafından önü kesildi. Otobüsün camlarını kıran saldırganlar daha sonra otobüsün içine girerek otobüs şoförü Durgun'a saldırdı. Bu anlarda otobüste bulunan Salih Durgun babasına yardım etmek istedi. Baba ile oğul feci şekilde tekme ve tokatlarla darp edildi. Otobüsün içindeki ve etraftaki vatandaşların müdahale etmesinin ardından saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu... - Resim : 3

'BU OLAYLARIN SON BULMASINI DİLİYORUZ'

Tedavilerinin ardından hastaneden taburcu olan Eyüp Durgun ile oğlu, saldırganlardan şikâyetçi olmak üzere polis merkezine başvurdu. Başlarına gelen bu korkunç saldırıyı kimsenin yaşamasını istemediğini dileyen Eyüp Durgun, "Rutin olarak normal seferimi yapıyordum. Biz de nasıl olduğunu anlamadık. Böyle bir şey beklemiyorduk. Son dönemde bu hadiseler bayağı arttı. Bunların son olmasını diliyoruz, temenni ediyoruz. Sayın büyüklerimizden bunun tedbirlerinin alınmasını, kanun, yasa olarak her ne gerekiyorsa yapmalarını rica ediyoruz. Can güvenliğimizin korunmasını, sağlanmasını istiyoruz. Bizler de herkes gibi işçiyiz, evimizi geçindirmeye çalışıyoruz. Çoluk çocuğumuza hizmet etmeye uğraşıyoruz. Topluma hizmet etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

 

'O SIRADA YANIMDA EVLADIM BULUNUYORDU'

Feci saldırı sırasında oğlunun da yanında olduğunu dile getiren Durgun, "Saldırı çok kötüydü. Bu dilerim hiç kimsenin başına gelmez inşallah. Bir 15 dakika sürdü, bitmek bilmiyordu. O anda yanımda oğlum bulunuyordu. Kimsenin, hiçbir anne babanın yaşamasını istemediğim, tasvip etmediğim, onaylamadığım bir olaydı. Bir yol vermeydi ya da vermemeydi olayı değil. Yol verdik, yol veriyoruz, hizmet ediyoruz. Bizlere biraz daha anlayışlı davranmalarını istiyoruz. Çünkü kendilerini de taşıyoruz. Bizler de bir çalışanız. Bizleri de biraz korumalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu... - Resim : 5

'ELLERİNE NE GEÇİRDİLERSE VURDULAR. BİTMEK BİLMİYORDU'

Belediye otobüsü şoförü Durgun konuşmasını şöyle tamamladı; "Sırtımda, sağ tarafta kelebek kemiğim kırık. Kafada ve burunda çatlak var. Her taraftan vurdular çok kötüydü. Ellerine ne geçirdilerse vurdular. Bitmek bilmiyordu. Bir yandan oğlumu düşünüyordum. Kendimden geçtim yani donup kalıyordu insan. İnşallah kimse de yaşamaz bu tür duyguları."

DHA

 

 

Kağıthane'de saldırıya uğrayan İETT şoförü: Bitmek bilmiyordu... ile ilgili etiketler Kağıthane otobüs şoförü darp edildi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.