Kağıthane'de korkutan yangın...

Kağıthane, Çağlayan Mahallesi Park Sokak üzerinde bir iş yerinin trafosunda yangın çıktı. Yangın paniğe neden olurken dumanlar nedeniyle iş yerinde mahsur kalan 100 kişi itfaiye ekipleri tarafınca kurtarıldı.

Kağıthane, bir iş hanına ait trafoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Zaman zaman patlamalarda yaşanan yangın nedeniyle iş hanında çalışan yaklaşık 100 kişi içeride mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

resimid_4657750

Kısa bir süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri üst katlarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak ve yangına müdahale etmek için çalışma başlattı. Çalışmalara Şişli, Mecidiyeköy, Kağıthane ve Seyrantepe İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler destek verdi. Ekiplerin bir kısmı trafodan kaynaklandığı iddia edilen yangına müdahale ederken kimi ekipler ise camlarda yardım bekleyen vatandaşları tahliye etti.

Vatandaşların bir kısmı ise dumandan etkilenmemek için çatıya çıkarak ekiplerden yardım bekledi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

Yangın nedeniyle 10 vatandaş dumandan etkilenirken, bu vatandaşlara ilk müdahaleler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yangında yaralanan olmazken iş hanında maddi hasar meydana geldi.

Kağıthane'de korkutan yangın... ile ilgili etiketler Kağıthane Yangın mahsur
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.