Kağıthane'de iki grup arasında çatışma çıktı

Kağıthane'de gece saatlerinde silah sesleri yankılandı. Ana cadde üzerinde karşılaşan iki grubun kavgası silahlı çatışmaya dönüştü. İki kişinin yaralandığı olay sonrası polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olaya karışanların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 23:00 sıralarında Kağıthane Zafer Caddesi’nde yaşandı. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Yaşanan çatışmada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kağıthane'de iki grup arasında çatışma çıktı

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgaya karışan diğer kişiler ise kayıplara karıştı. Yerde yaralı olarak yatan bir kişi ambulans ile Şişli Etfal Hastanesine kaldırılırken diğer yaralı ise vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Kağıthane'de iki grup arasında çatışma çıktı - Resim : 2

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kağıthane'de iki grup arasında çatışma çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Kağıthane Çatışma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.