Kağıthane'de çarşaflı saldırgan silahla dehşet saçtı!

Kağıthane’de sokakta oturarak çekirdek yiyen gruba saldırı düzenlendi. Çarşaflı olduğu belirtilen saldırgan gruba yönelik birçok kez ateş ettikten sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 23.00 sularında Kağıthane Ortabayır Mahallesi Feda Sokakta meydana geldi. İddiaya göre çarşaflı olan bir kişi sokaktaki kaldırımda çekirdek yiyen gruba yaklaştı. 

Örtünün altından silahını çıkaran saldırganı gruptakiler kadın zannetti. Ancak şahıs oturan grubun olduğu yere gelerek, elindeki silahla ateş etmeye başladı. Silahlı saldırıda gruptan Tura C., isimli kişi vücudunun çeşitli yerlerinde aldığı mermilerle yaralandı.

Kağıthane'de çarşaflı saldırgan silahla dehşet saçtı!

‘ŞÜPHELİ ÇARŞAFLI ŞEKİLDE OLAY YERİNDEN KAÇTI’

Saldırıyı gerçekleştiren çarşaflı kişi elindeki silahla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, yaralı, bir vatandaşa ait araçla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kağıthane'de çarşaflı saldırgan silahla dehşet saçtı! - Resim : 2

Olay yerine gelen polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışını güvenlik şeridi ile kapattı. Daha sonra olay yeri inceleme polis ekipleri de inceleme ve delil çalışması yaptı.

Kağıthane'de çarşaflı saldırgan silahla dehşet saçtı! - Resim : 3

İncelemenin ardından polis, çevrede güvenlik kamerası çalışması yaptı.

Şüphelinin yakalanması için çalışma sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kağıthane'de çarşaflı saldırgan silahla dehşet saçtı! ile ilgili etiketler Kağıthane polis silah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.