Kağıthane’de 4,5 kilo eroin ele geçirildi...

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şahsın evine yaptığı baskında 4,5 kilogram eroin maddesi ele geçirdi. Bölücü terör örgütü PKK’ya üyelikten kaydı olan şahıs gözaltına alındı.

Kağıthane’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Çağlayan’da bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Fiziki ve teknik takibin ardından şahsa yönelik dün akşam saatlerinde operasyon düzenlendi.

Operasyonda evde yapılan aramada poşetler halinde satışa hazır yaklaşık 4 buçuk kilogram eroin maddesi, hassas tartı ve iki adet cep telefonu ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 160 bin lira olduğu öğrenilen uyuşturucu maddeye el koyulurken, bölücü terör örgütü PKK’ya üyelikten kaydı bulunan zanlı ise gözaltına alındı.

Kağıthane Asayiş Büro Amirliğinde sorgusu yapılan zanlı adliyeye sevk edildi.

Kağıthane’de 4,5 kilo eroin ele geçirildi... ile ilgili etiketler Kağıthane uyuşturucu Operasyon eroin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.