Kağıt Ev ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kağıt Ev’in afişi tanıtıldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden büyük bir dikkat çeken Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri de belli oldu. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncuları…

Star TV ekranlarında yeni sezonda izleyenlerle buluşacak olan Kağıt Ev dizisinin afişi yayınlandı. Dizi çekimleri halen İstanbul’da devam eden Kağıt Ev’de sabırsız bir bekleyiş devam ederken izleyenlerde setten gelen ilk fotoğrafları merakla inceledi.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve yönetmenliğini de Şenol Sönmez’in gerçekleştirdiği Kağıt Ev dizisi sürükleyici hikayesi ve senaryosu ile adeta baş döndürecek.

KAĞIT EV DİZİ KONUSU

Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ve Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadırlar. Kariyerleri, evleri, hayatları kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir.

Kağıt Ev ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Fırtına Ailesi’nin hayatı, verdikleri talihsiz bir karar ile bir anda değişecek, yıllarca büyük bir özen ve emekle kurdukları düzenleri ise bir gecede temellerinden sarsılacaktır. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

KAĞIT EV NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizisi Kağıt Ev’in 19 Nisan Pazartesi gününde başlaması bekleniyor.

KAĞIT EV DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosunda; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunmakta.

Kağıt Ev ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Kağıt Ev Kağıt Ev oyuncuları Kağıt Ev oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.