Kağıt Ev Mert'in el parmakları neden eksik? Doğuştan mı? Nejat Uygur'un torunu Kağıt Ev dizisiyle ekrana döndü

Star Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümü yayınlanan Kağıt Ev dizisinde Mert karakterini oynayan Nejat Uygur daha önce de Bizim Hikaye adlı dizide rol almıştı. Tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur'un oğlu olan Nejat Uygur'un el parmakları neden eksik? Doğuştan mı?

Kağıt Ev Mert karakterini oynayan Nejat Uygur'un el parmakları nede eksik sorusu merak ediliyor. Bu akşam Star Tv'de ilk bölümü yayınlanan iddialı dizi Kağıt Ev'de Mert karakterini oynayan Nejat Uygur, bilindiği gibi ünlü tiyatrocu merhum Nejsat Uygur'un torunu.

Bizim Hikaye adlı dizide de Hikmet rolünü oynayan Nejat Uygur'un parmakları neden eksik? Doğuştan mı?

NEJAT UYGUR'UN PARMAKLARI NEDEN EKSİK?

Kağıt Ev dizisinde Mert karakterini oynayan Nejat Uygur'un el parmakları doğuştan eksik. Baş parmakları çok ince ve uzun olan Nejat Uygur'un işaret parmağı ise hiç yok.

Kağıt Ev dizisinin Mert’i Nejat Uygur kimdir, kaç yaşında ve babasının adı ne? Nejat Uygur yaşı ve hayatı!

KAĞIT EV MERT KİMDİR?

Nejat Uygur Jr. 1 Ocak 1995 yılında İstanbul'da doğdu ve 25 yaşında. Babası ünlü oyuncu Behzat Uygur ve amcası da ünlü oyuncu Süheyl Uygur'dur. Nejat Uygur Jr. adını ünlü oyuncu, tiyatro ve komedi duayeni dedesi Nejat Uygur'dan almaktadır. Nejat Uygur Jr. da dedesi ve amcaları gibi oyunculuk yapmaktadır. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Uygur'un asıl alanı tiyatrodur.

Bizim Hikaye Hikmet (Nejat Uygur) Neden 4 Parmak? - DiziHaberci

Nejat Uygur Jr. ilk olarak arkadaşı Sina ile çektiği Vine videoları ile tanındı.Nejat Uygur lise eğitimini TED İstanbul Koleji'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi almadı, direkt olarak aile mesleği olan ve hevesli olduğu oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerine sosyal medyada çektiği videolarla başladıktan sonra dizilere de yönelmiştir. Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Hikmet rolü tanınan Uygur, daha sonra da tanınmaya ve oyunculuğa devam etmiştir.

Kağıt Ev Mert'in el parmakları neden eksik? Doğuştan mı? Nejat Uygur'un torunu Kağıt Ev dizisiyle ekrana döndü ile ilgili etiketler Adalar kağıt ev mert kimdir nejat uygur parmakları neden eksik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.