Kağıt Ev hangi gün? Kağıt Ev yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Kağıt Ev, 2. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de dikkat çeken Kağıt Ev dizisinin detayları merak ediliyor. Peki Kağıt Ev yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle Star TV ekranlarında başlıyor. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda birçok önemli isim yer alıyor.

Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu’nun yanı sıra Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş, Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi isimlerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisinin büyük bir ses getirmesi bekleniyor.

KAĞIT EV HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Kağıt Ev dizisi Star TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisi 2. bölümüyle 26Nisan Pazartesi akşamında izleyicisiyle buluşuyor.

Kağıt Ev hangi gün? Kağıt Ev yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

KAĞIT EV DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kağıt Ev dizisi 2.bölümüyle 26 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında başlıyor.

KAĞIT EV DİZİ KONUSU

Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ve Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadırlar. Kariyerleri, evleri, hayatları kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur.

Kağıt Ev hangi gün? Kağıt Ev yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Fırtına Ailesi’nin hayatı, verdikleri talihsiz bir karar ile bir anda değişecek, yıllarca büyük bir özen ve emekle kurdukları düzenleri ise bir gecede temellerinden sarsılacaktır. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

Kağıt Ev hangi gün? Kağıt Ev yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kağıt Ev Kağıt Ev dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.