Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı

Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 24 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında takip edilen Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kağıt Ev dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisi 6. bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kağıt Ev dizisinin son bölümünde; Cemre’nin, sevgilisi İnci’yi öldürdüğünü, anne ve babasının da cinayeti örtbas ederek günlerdir kendisine yalan söylediklerini öğrenen Mert Fırtına, hayatının en zor ve en acı günlerini yaşamaktadır.

Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı

Hayatta rol model aldığı babasının, çok sevdiği annesinin ve küçük kız kardeşinin onun yanı başında bir vahşete ortak olduklarını öğrenmenin hayal kırıklığı ve şokuyla ne yapacağını bilemeyen Mert’in planı ailesinden intikam almak olacaktır. Oğullarını kurtarmak için Cihan ve Aylin ise birlikte hareket ederler.

Artık hayatlarında yepyeni bir dönem başlamıştır. Bu zorlu dönem Fırtına ailesi için yeni bir sınav demektir. Fırtına ailesinde sular durulmazken, Gülsüm’lerin evinde İnci’siz bir hayat başlar. Halil ve Gülsüm’ün oğullarından istekleri, Çetin’in hiç ummadığı bir çıkmaza girmesine neden olacaktır.

Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı - Resim : 2

İnci cinayetinin peşini bırakmayan televizyon yapımcısı Azra’nın yeni hamleleri ne olacak? Bülent cinayetle ilgili hangi ipuçlarını bulacak?

Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kağıt Ev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.