Kağıt Ev 5. bölüm izle

Kağıt Ev 5. bölüm kesintisiz tek parça full izle olarak yayında. 17 Mayıs akşamında Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinin son bölümü Puhu platformunda. Kağıt Ev 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisinin 5. son bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Kağıt Ev son bölümünde; Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması sonrasında olaylar karışır. Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır.

Kağıt Ev 5. bölüm izle

Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner. Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar?

Kağıt Ev 5. bölüm izle - Resim : 2

Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek?

KAĞIT EV 5. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kağıt Ev 5. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.