Kağıt Ev 4. bölüm fragmanı izle!

Kağıt Ev 4. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Star Tv'nin her Pazartesi akşamı yayınlanan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı Kağıt Ev dizisi 3 Mayıs akşamı 3. son bölümün ile ekrana geldi. Peki Kağıt Ev 4. bölüm yayınlandı mı?

Kağıt Ev 4. bölüm fragmanı izlemek isteyenler, bu akşamdan itibaren harekete geçti. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve reytinlerde istediği başarıyı yakalayamayan Kağıt Ev aynı gün yayınlanan Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu ve Maraşlı gibi güçlü yapımlara boyun eğmek üzere. 

Aylin kızlarını öldüren kişinin kim olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok geçirir. Kocasının oğlunun sevgilisiyle ilişkisi olduğunu zanneden Aylin, yanılmıştır. Ancak Cihan’ın karısını bu konuda ikna etmesi gerekir.

Oğullarının İnci’nin sevgilisi olduğunu öğrenmelerinin ardından hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayet suçlusu olur. Olaydan kurtulmanın tek çıkış yolu cesedi bahçeden çıkarıp, intihar süsü vermektir. Ancak bunu yapabilecek cesareti toplamaları gerekmektedir. Bu sırada Gülsüm’ü karşılarında gören Aylin ve Cihan büyük bir vicdan azabıyla uğraşmaktadır. Kendi içlerindeki karanlık sırları araştıran ikinin belki de geçmişten gelen bir sorunları vardır.

KAĞIT EV 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kağıt Ev 4. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV kağıt ev 4. bölüm fragmanı kağıt ev yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.