Kağıt Ev 3. bölüm izle

Kağıt Ev 3. bölüm full izlenmek için yayında. 3 Mayıs 2021’de Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev 3. bölüm tek parça halinde Puhu TV’de. Peki, Kağıt Ev 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisinin 3. son bölümünde; Kızları Cemre tarafından korkunç bir şekilde hayatına son verilen İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğunu anlayan Aylin büyük bir şokun içerisindedir. Ancak Aylin’e asıl şok eşinden gelir ve ondan kuşkulanmaya başlar.

Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içerisinde olduğunu zannetmektedir. Oysa ki Aylin’in şüpheleri tamamen hayal ürünüdür. Ancak Cihan’ın karısını ikna etmesi o kadar da kolay olmaz. Karı koca Fırtına’yı çok daha büyük bir tehlikenin beklediğinden habersizlerdir.

Kağıt Ev 3. bölüm izle

3 Mayıs Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev 3. yeni bölümü Puhu TV platformunda izleyenler ile buluştu.

Oğullarının İnci’nin sevgilisi olduğu gerçeği ortaya çıkarsa, hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayetle suçlanabilir. Tek çare İnci’nin cansız bedeninin bahçedeki bostandan çıkarılıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşınmasıdır. Ancak bu kararı uygulamak hiç de kolay olmaz. Aylin ve Cihan Fırtına her adımda kendi bataklıklarında biraz daha çıkmaza gömülmektedir. Cihan, karısının güvenini kazanmak ve ailesini düştükleri bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Kağıt Ev 3. bölüm izle - Resim : 2

Gülsüm’ün her davranışı her sözü Aylin ve Cihan için vicdan azabına dönüşür. Kızının davranışlarını anlamlandıramayan Aylin, kendi geçmişindeki karanlık sırları araştırmaya başlar. Belki de geçmişten gelen ve Aylin’in unutmak istediği bu karanlık sırlar bugün yaşananların temelini oluşturmuştur. Aylin yıllar sonra hiç istemese de bir ziyaret gerçekleştirir. Bu ziyaretle Aylin korkunç gerçeğin de farkına varır. Cemre belki de onun yüzünden İnci’yi öldürmüştür.

KAĞIT EV 3. BÖLÜM İZLE

Kağıt Ev 3. bölüm izle ile ilgili etiketler Kağıt Ev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.