Kagawa ile birlikte o isim de geliyor!

Borussia Dortmund'dan Kagawa'yı transfer etmek için ilişkilerini sıklaştıran Beşiktaş, sarı-siyahlı kulüpte forma şansı bulmakta zorlanan Ömer Toprak için de nabız yokluyor.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, mayıstaki seçim sonrası bombaları bir bir patlatacak. Öncelikle teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldıracak olan Orman, transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Bu bağlamda Shinji Kagawa için Borussia Dortmund ile temasları sıklaştıran Siyah-beyazlılar, Alman ekibinde son dönemde forma şansı bulamayan milli stoper Ömer Toprak'ın da durumunu sordu.

Kagawa ile birlikte o isim de geliyor!

Lucien Favre ile yıldızı barışmayan ve bu sezon sadece 7 maçta forma giyebilen Ömer'i elden çıkarmak isteyen Dortmund'un teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlıar'ın 28 yaşındaki stoperin menajeriyle de bir araya geldiği aktarıldı.

Ayrıca Beşiktaş'ta Eren Derdiyok sürprizi yaşanıyor. Beşiktaş'ın peşinde olduğu Ömer Toprak'ın menajeri siyah-beyazlılara şimdi de Eren Derdiyok'u teklif etti.

Kagawa ile birlikte o isim de geliyor! ile ilgili etiketler Fikret Orman Borussia Dortmund Kagawa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.