Kagawa gidiyor mu?

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi ve soruları yanıtladı. Birçok konuya değinen Orman, Kagawa ile ilgili de taraftarları üzecek bir bilgi verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısı düzenledi. 

Basın mensuplarının sorduğu sorulara samimi cevaplar veren Orman'ın konuşmasındaki bazı satır başları şu şekilde:

Takım kaptanına Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu verir. Burak'ın liderlik yapısı, takım içerisideki sahiplenmesi, oyuncular üzerindeki saygınlığı üst seviyede.

Beşiktaş’ta son dönemim. Arkamda bırakacağım mirasta iyi bir kulüp yapısı olmalı.

Dorukhan Toköz, Güven Yalçın gibi isimlerin kulübe kazandırılmasında Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun payı büyüktür. Douglas transferini de Umut Güner yürütmüştür.

Quaresma duygusal bir kişilik. Futbol hayatının en uzun dönemini Beşiktaş’ta geçiriyor. Etkileniyor böyle şeylerden. İçinizden biri bir haber yapıyor sonra kaos çıkıyor. Burası büyük bir kulüp. 1 sene daha sözleşmesi var. Gitmek isterse konuşuruz gitmek istemiyorsa kontratı var. Hocası da onu seviyor.

Transfer 2 Eylül'de bitecek. 1 ay kadar bir süre var. Her seferinde söylüyorum Beşiktaş gibi bir kulüpte transfer yapmak dünyanın en kolay işi. Ancak bu transferin mali portresi çok zorluyor bizi.

Sistemsel bir değişikliğe ihtiyaç var. İyiyi örnek edecek bir sisteme ihtiyaç var. Düzen değişikliğine ihtiyaç var. Hayırlı olsun, değerli büyüğümüz Zekeriya Alp ve ekibine. Bu düzenden kimse memnun değil.

Serkan Çınar ve Bülent Yıldırım için söyleyeceğim bir şey yok. Bülent Yıldırım son olarak hangi maçı yönetti, Serkan Çınar hangi maçı yönetti? İki hakem şampiyonluğa giden maçlarda etkin olmuş ki ceza aldılar.

Kadro planlamamızda Dorukhan var. Ama oyuncu ve bizim menfaatlerimize uygun bir durum olursa konuşuruz.

Biz Kagawa'nın gitmesini istemedik. Onun bir İspanya'da top oynama sevdası vardı. Kal da dedik fakat onun aklında öyle bir durum kalmış vaziyette. Duyduğum kadarıyla da bir takımla anlaşıyormuş.

 

 

Kagawa gidiyor mu? ile ilgili etiketler Fikret Orman Kagawa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.