Kaftancıoğlu'nun o görüntüsü eleştirisini hatırlattı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren yardımcısının cenaze namazında cemaatle birlikte saf tuttu. 'Yıllarca dinsiz yaşa sonra git dini ritüellere boğul' diyen ve cenazesinin sokaktan kaldırılmasını vasiyet eden Kaftancıoğlu'nun bu davranışı çelişkili bulundu. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun partisine 'takiyye' eleştirisi yaptığı bir video da sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi.

Koronavirüs tedavisi gören CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan, hayatını kaybetti. Gülhan'ın cenazesi Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Cemevi'ne getirildi.

Cenazeye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

KAFTANCIOĞLU CEMAATLE NAMAZA DURDU

CHP İstanbul İl Başkanı'nın Gülhan'ın cenazesinde ön safta erkek cemaatle birlikte namaza durduğu görüldü.

Kaftancıoğlu'nun o görüntüsü eleştirisini hatırlattı

ELEŞTİRDİĞİ DİNİ RİTÜELDE ÖN SAFTA

1 Eylül 2016 tarihinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada yıllarca dinsiz yaşadıktan sonra dini ritüellere boğulmayı eleştiren Kaftancıoğlu'nun bu davranışı çelişkili bulundu.

O dönem "Sokaktan kaldırsınlar cenazelerimizi be Ahmet (Ahmet Saymadi) Yıllarca dinsiz yaşa sonra git dini ritüellere boğul. (bu da benim vasiyet)" paylaşımında bulunan Kaftancıoğlu, tweetinin tepki çekmesinin ardından paylaşımını kaldırmıştı.

 Kaftancıoğlu'nun o görüntüsü eleştirisini hatırlattı - Resim : 2

"SAĞDAN OY ALMAK İÇİN..."

Öte yandan, Kaftancıoğlu'nun eskiden yaptığı bir açıklama da bu görüntüden sonra sosyal medyada gündem oldu.

Partisine eleştiride bulunan Kaftancıoğlu, "Sağa selam vermek ya da oradan oy almak için onlar gibi görünmek için benim mezdimde takiyyeci gibi görünüşten kurtulmuş olunacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Kaftancıoğlu'nun o görüntüsü eleştirisini hatırlattı ile ilgili etiketler CHP İstanbul Canan Kaftancıoğlu cenaze namaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.