Kaftancıoğlu'nun ekibi Atatürk fotoğrafını sildi

Atatürk'le ilgili sözleri nedeniyle parti içerisinde bile eleştiri oklarının hedefinde olan Canan Kaftancıoğlu'ndan ikinci skandal geldi. CHP İstanbul İl Başkanlığı, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın Kaftancıoğlu'nu ziyaretinde kendisine hediye ettiği Atatürk fotoğrafını sosyal medya hesabından sildi. İkinci paylaşımda ise Atatürk'süz görsellere yer verildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Taksim Toplantıları’nda yaptığı konuşmada ‘Gazi Mustafa Kemal’ ifadesini kullanırken ‘Atatürk’ü kullanmaması ve bunun da kişisel bir tercih olduğunu söylemesi büyük tepkiye yol açmıştı.

Parti içerisinde büyük rahatsızlık yaratan sözlerin ardından Kaftancıoğlu'ndan bir skandal hareket daha geldi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı gerçekleştirdiği ziyarette Kaftancıoğlu'na Atatürk fotoğrafı hediye etti.

Kaftancıoğlu'nun ekibi Atatürk fotoğrafını sildi

Saat 17:00'da CHP İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu'na Atatürk tablosunun da hediye edildiğini gösteren bir fotoğrafın bulunduğu bir paylaşım yaptı. Ancak kısa süre sonra söz konusu paylaşım silindi.

Kaftancıoğlu'nun ekibi Atatürk fotoğrafını sildi - Resim : 2

Saat 18:27’deki paylaşımda ise ziyarete ilişkin paylaşılan karelerde Atatürk fotoğrafının hediye edildiği ana ilişkin görselin bulunmadığı dikkati çekti.

CHP içerisinden ikinci skandala ilişkin nasıl bir tepki geleceği merak konusu oldu.

 

Kaftancıoğlu'nun ekibi Atatürk fotoğrafını sildi ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu Atatürk CHP skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.