Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi

İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'nun yayın organı Oda TV, bir nikah paylaşımı üzerinden CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren bir habere imza attı. İzmir'de yaşanan deprem üzerinden Kaftancıoğlu'nu eleştiren Oda TV'nin habere "CHP'den 'Şimdi zamanı mı' dedirten paylaşım" başlığını uygun görmesi dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yayın organı Oda TV, CHP'yi eleştiren bir haber yayınladı.

Aslında hedef alınan CHP değil, onun İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'di. 

İzmir'deki depremin bilançosuna ilişkin bilgi verildikten sonra "Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP'den "şimdi zamanı mı" dedirten bir paylaşım geldi" denilen habere konu olan paylaşım ise bir nikah töreniydi.

Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP'li Mücahit Avcı ile Özlem Erdem'in nikah törenine katılmıştı.

Buraya kadar her şey normaldi. Oda TV'ye göre sorun nikah töreninden sonra CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşımdı.

Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi - Resim : 2

Sitede "Türkiye İzmir'e gözünü dikmişken, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın resmi hesabından nikah paylaşımı yapılması tartışmalara neden oldu." denildi. 

Peki o paylaşımda Oda TV'nin tepkisel haberini çekecek ne denmiş olabilirdi. 

Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi - Resim : 3

İşte o paylaşımda geçen ifadeler:

"İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Mücahit Avcı ve Özlem Erdem çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına şahitlik etti" 

Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi - Resim : 4

Kaftancıoğlu'na "Şimdi zamanı mı?" tepkisi ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu nikah Oda tv onursal adıgüzel mücahit avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.