Kaftancıoğlu'na niyet, İmamoğlu'na kısmet

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kahve içmeye davet eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı. İmamoğlu, 'hayırlı olsun' dileklerini iletirken, Kabaktepe'ye bir de kitap armağan etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran İmamoğlu, "AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret edip kendisine yeni görevinde başarılar diledim. İstanbul’un hayrına olacak tüm konularda herkesle diyalog içinde olmaktan memnuniyet duyarız" dedi.

KİTAP HEDİYE ETTİ

İmamoğlu, ziyarete ilişkin fotoğrafları da paylaştı. Fotoğraflarda İmamoğlu'nun Kabaktepe'ye 'Tarihte İstanbul Haritaları' isimli kitabı hediye etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kahve içmeye davet eden Kabaktepe'nin bu görüşmesi 'Kime niyet kime kısmet' dedirtti.

 

Kaftancıoğlu'na niyet, İmamoğlu'na kısmet ile ilgili etiketler İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu Osman Nuri Kabaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.