Kaftancıoğlu yalancı derken yalancı oldu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün attığı bir tweette İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı'yı 'yalancılıkla' itham etmişti. Çataklı, Kaftancıoğlu'na MLKP terör örgütünün kurucusuna selam durduğu tweet ile cevap verdi. Çataklı, "Yalancı derken yalancı olmak..." dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesindeki eylemlere ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisi hakkındaki 'yalancı' söylemine cevap veren Çataklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yalancı derken yalancı olmak... Açıklamamda sadece 2'sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğunu söyledim, dikkatle izleyin. Ayrıca aralarında MLKP Terör Örgütü irtibatlılar var. Hani şu kurucu üyesine selam durduğunuz..." ifadelerini kullandı.

İşte Çataklı'nın Kaftancıoğlu'nun hem MLKP'ye selam durduğu, hem de kendisini yalancı olmakla itham ettiği tweetlerini de alıntıladığı mesajı:

Kaftancıoğlu yalancı derken yalancı oldu ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu Boğaziçi Üniversitesi CHP İçişleri Bakanlığı ismail çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.