Kaftancıoğlu tacizle suçlanan kişiyle akraba çıktı!

CHP'de art arda ortaya çıkan taciz ve tecavüz olayları sonrası parti karıştı. CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu olayları örtbas etmekle suçladı. Kaftancıoğlu ise Yarkadaş'ın 'şov' yaptığını savundu. Akşam yazarı Turgay Güler ise bugünkü yazısında olaylarla ilgili çarpıcı detayları kaleme aldı.

CHP’de ortaya çıkan taciz ve tecavüz olaylarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Maltepe’deki tecavüz skandalının ardından seslerini duyurmaya başlayan CHP'li kadınlar bir bir suç duyurusunda bulundu.

 CHP içinde ise İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olayları örtbas etmekle suçlandı. Suçlamayı yapan CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş ise, Kaftancıoğlu tarafından 'şov yapıyor' ifadeleriyle küçük düşürülmeye çalışıldı.

Konuyu bugünkü köşe yazısında ele alan Akşam yazarı Turgay Güler, çarpıcı detaylara yer verdi.

Güler, Avcılar'da yaşanan taciz olayının şüphelisi CHP İstanbul İl Yöneticisi Yasin Ilgar'ın Kaftancıoğlu ile akraba olduğunu belirtti.

İşte Güler'in 'Doktor bu ne' başlıklı o yazısı:

"CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz cinsel saldırıdan tutuklandı. Birazdan bu konuya yeniden döneceğim ama şimdi sıkı durun!

Rezillik Maltepe ile sınırlı değil ki!

Bir benzeri Ümraniye’de yaşanıyor. Tacize uğrayan D. isimli genç kadın durumu önce İlçe Başkanı Zeynel Karakaya’ya anlatıyor. O da Dr. Canan Kaftancıoğlu’na aktarıyor. Mağdur genç kadını İl Başkanlığına davet eden Kaftancıoğlu ne diyor, ne istiyorsa aralarında tartışma yaşanıyor. Sonrasında o mağdur kadın ve yedi arkadaşı tepki gösterip partiden istifa ediyor.

Bitti mi? Hayır!

Sultangazi’de CHP’li bir yönetici tarafından tacize uğradığını söyleyen bir başka kadın, çığlığını yine zor da olsa Dr. Canan Kaftancıoğlu’na ulaştırmayı başarıyor.

 Ama Dr. Canan Kaftancıoğlu onun çığlığına da kulaklarını tıkıyor.

Dahası var!

CHP İstanbul İl Yöneticisi Yasin Ilgar ve CHP eski il yöneticisi Özgür Aydın, Özlem Hanelçi isimli partili bir kadını taciz ediyor. Mağdur Özlem Hanelçi durumu Dr. Canan Kaftancıoğlu’na yazıyor. Hem de defalarca.

Sonuç? Kaftancıoğlu yine tepkisiz. İşin tuhaf yanı, tacizle suçlanan Yasin Ilgar, Kaftancıoğlu’nun eşinin akrabası!

Vah ki vah!

Dönelim biz şimdi en başa.

Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz tutuklandı. Anlıyoruz ki bu rezilliği de Kaftancıoğlu marifetiyle gizlemeye kalkmışlar. İddiaya göre Karagöz’e 1 Kasım tarihli eski bir istifa dilekçesi imzalatmak istemişler. ‘Gereğini yaptık’ pozları vermek için.

CHP İl Teşkilatı, Kaftancıoğlu talimatıyla tüm bu taciz-tecavüz işlerinin üstünü kapatmaya yahut kamuoyundan gizlemeye çalışmış. Anladığım kadarıyla Barış Yarkadaş’ın sesini yükseltmesinin sebebi de bu! Daha vahim olanı Kaftancıoğlu’nun Barış Yarkadaş’ı ‘şov’ yapmakla suçlaması. Tamam, Yarkadaş şov yapmayı sever ama bu başka bir şey. Tacize-tecavüze kulaklarını tıkayanlara tepki göstermenin nesi şov Allah aşkına?

Bitmedi!

Benzer bir rezillik de Şişli’de yaşanıyor. Detayları bugün yarın çıkar ortaya. Belki de üstü örtülür, mağdur baskıyla susturulur. Bilmiyorum! Bekleyip göreceğiz.

Şimdi tüm bunlar olurken CHP’li Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz, İstanbul Emniyeti tarafından yapılan PKK operasyonunda gözaltına alınıyor. Cihan Yavuz’un arkasındaki isim kim dersiniz? Sanırım tahmin etmeniz güç olmadı, Dr. Canan Kaftancıoğlu.

Şişli’nin eski belediye başkanı Hayri İnönü sosyal medya hesabından ‘Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ diye paylaşımda bulundu. İnönü’nün ne dediğini, ne demek istediğini herkes anladı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaftancıoğlu tacizle suçlanan kişiyle akraba çıktı! ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu Taciz Tecavüz Avcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.