"Kaftancıoğlu haddini bilmelidir..."

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, ülkücü olduklarını söyleyen bir grup tarafından darp edilen CHP üyesi Mücahit Avcı’yı ziyaretinin ardından sosyal medyada yazdıklarına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den tepki geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP üyesi Mücahit Avcı’yı ziyaretinin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırganlar için "Kendini 'ülkücü' olarak tanımlayan sokak çeteleri" ifadesini kullanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den Kaftancıoğlu'na cevap gecikmedi.

"KAFTANCIOĞLU HADDİNİ BİLMELİDİR..."

Twitter hesabından Kaftancıoğlu'na cevap veren Yönter, "Ülkücüden sokak çetesi, sokak çetesinden Ülkücü olmaz. Ülkücü milleti ve vatanı namına fedakarlık zirvesine tırmanmış dava şuurudur. Ülkücü Türklüğün vicdanı, İslam’ın bayraktarıdır...Ülkücü ahlak, samimiyet ve sevda insanıdır. Terörist sevici C.Kaftancıoğlu haddini bilmelidir..." dedi.

Yönteri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkücülere sokak çetesi demek alçaklıktır...Kaftancıoğlu sözüm sana... Türk devletine katil demek hainliktir... Alçı sözüm sana... Liderimizin sağlığıyla ilgili polemik yapmak, fitne yaymak şerefsizliktir. Sözüm üzerine alan herkese...Bir bitmediniz, bir azalmadınız be..."

"Kaftancıoğlu haddini bilmelidir..."

"Kaftancıoğlu haddini bilmelidir..." ile ilgili etiketler CHP MHP Canan Kaftancıoğlu Ülkücü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.