Kaftancıoğlu CHP'li gazetecileri sansürledi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu, Halk TV'de bu akşam yayınlanan programa çağrılan gazeteci konukları bypass ederek programa tek başına çıktı. Yayın saatinde ekranda gazetecileri göremeyen izleyiciler kısa sürede Kaftancıoğlu'nu Twitter'dan eleştiri yağmuruna tuttu. Durum 'Kaftancıoğlu kendisine soru sorulmasını engelledi' yorumlarına yol açtı.

Halk TV'de bu akşam yayınlanan Gökmen Karadağ'ın sunduğu programa CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte gazeteciler Miyase İlknur, Barış Pehlivan ve Aytunç Erkin de katılacaktı ancak son dakikada ortaya çıkan bir kararla Kaftancıoğlu programa tek başına çıktı, Gökmen Karadağ'ın karşısına kuruldu.

Kaftancıoğlu CHP'li gazetecileri sansürledi

Durum CHP'li izleyicileri bile şaşkına çevirdi. 'Kaftancıoğlu kendisine soru sorulmasın diye CHP'li gazetecileri bile sansürledi' yorumlarına neden oldu.

 

Kaftancıoğlu CHP'li gazetecileri sansürledi ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP gazeteci proğram sansür
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.