Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu!

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bundan 5 yıl önce Nihat Doğan mini etek giyenlerle ilgili paylaştığı tweet üzerine sert bir mesaj yayımlamıştı. "Mini etek giyenmiş. S..tirin gidin" diyen Kaftancıoğlu, sonra da muhafazakar kesime dil uzatmıştı. Aynı Kaftancıoğlu bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen HDP'li Tuma Çelik'e tepki göstermek yerine konuyu tamamen geçiştiren bir tweet atıp konuyu kapattı.

Nihat Doğan bundan 5 yıl önce "Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" sözleri ile bir mesaj paylaşmıştı sosyal medya hesabından. 

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu!

Bu mesaj toplumun hemen her kesiminde tepki ile karşılandı. Tacizi haklı gösteren bu mesaja tepki gösteren isimlerden biri de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ydu. Kaftancıoğlu "Mini etek giyenmiş! S.ktirin gidin. Muhafazar kesimdeki taciz ve tecavüzün haddi hesabı yok. Tek fark susuyor, susturuyorsunuz!" mesajı ile sadece Nihat Doğan'a tepki göstermemiş aynı zamanda muhafazakar kesim hakkında da skandal ifadeler kullanmaktan geri durmamıştı.

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu! - Resim : 2

O gün milyonlarca muhafazakar vatandaşı rencide etmekten herhangi bir sakınca görmeyen Kaftancıoğlu HDP'li Tuma Çelik'e atfedilen tecavüz iddiası içinse saatler sonra genel tavrını işaret eden bir mesaj paylaştı. 

"Kadına şiddet, taciz, tecavüz ve ilgili bilumum konularda tavrım her zaman olduğu gibi faile ve siyasi kimliğine bakmaksızın çok net olup failin hukuk karşısında yargılanıp hak ettiği cezayı alması konusunda hukuksal sürecin hızlıca yol alması da zarurettir" diyen Canan Kaftancıoğlu'nun HDP'den ve Tuma Çelik'ten hiç bahsetmemesi. Fail diye geçiştirmesi 5 yıl önceki mesajı ile karşılaştırıldığında asıl hassasiyetinin ne olduğu ortaya çıkıyor. 

Ancak Kaftancıoğlu'nun bu durumu kurtarma mesajı takipçilerinin gözünden kaçmadı. İşte CHP İl Başkanı'nın ikiyüzlü tutumuna tepki gösteren vatandaşların mesajları:

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu! - Resim : 3

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu! - Resim : 4

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu! - Resim : 5

Kaftancıoğlu bir zamanlar s..tir çekiyordu! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP HDP Tecavüz Nihat Doğan Tuma Çelik mini etek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.