Kafeler restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Şubat kafe ve restoranlar açılacak mı?

Kafeler ve restoranların ne zaman açılacağı şimdiden merak konusu oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile kafeler ve restoranlarda sadece paket servisi hizmeti verilebilmekte. Peki, kafeler restoranlar ne zaman açılıyor?

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kısıtlamaların getirilmesi ile kafeler ve restoranlar kapatılmıştı. Vaka sayılarında yaşanan düşme ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamasında kısıtlamaları kademeli olarak kaldırabileceklerini söylemişti. Bu açıklamanın ardından kafe ve restoran işletme sahipleri de 1 Şubat tarihini beklemeye başladı.

KAFELER RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILIYOR?

20 Kasım tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme ­içme yerlerinin 10.00-20.00 saatleri arasında sadece paket servis veya "gel­-al" hizmeti verebileceği ifade edilmişti.

Kafeler restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Şubat kafe ve restoranlar açılacak mı?

Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarının ayrıca saat 20.00’dan sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti yapabileceği belirtilmişti.

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında sosyal medyada kafeler ve restoranların açılacağı tarihle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Kafelerin ve restoranların 1 Şubat 2021 tarihinde açılabileceği ifade edildi.

Kafeler restoranlar ne zaman açılıyor? 1 Şubat kafe ve restoranlar açılacak mı? ile ilgili etiketler Kafeler Restoranlar
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.