Kafede pompalı tüfekle çatışma

İstanbul Tuzla'da bir kafede müşterilerin olduğu sırada pompalı tüfekli çatışma çıktı. Dakikalarca süren çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kafe çalışanı da yaralandı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay İstanbul Tuzla'da akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir market sahibi ile kafe çalışanları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kafede yaşanan çatışma sırasında müşteriler büyük korku ve panik yaşadı.

MARKET ÇALIŞANI TÜFEKLE KARŞILIK VERDİ

Çevredeki vatandaşlar sağa sola kaçmaya başladı. Silahlı market sahibi kafede peş peşe ateş etmeye başlayınca, bir kafe çalışanı da pompalı tüfekle karşılık verdi. Dakikalarca süren çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kafe çalışanı da yaralandı. Yaşanan silahlı kavganın ardından kafe mühürlendi.

Kafede pompalı tüfekle çatışma

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Çatışma anları ise kafenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kafeye gelen silahlı bir kişi ateş etmeye başlıyor. İçerdeki müşteriler sağa sola kaçışırken bir çalışan yaralanarak yere düşüyor. Başka bir çalışan ise pompalı tüfek ile silahlı kişiye ateş etmeye başlıyor. Çatışma sonrası silahlı kişi dışarı çıkıp aracın yanında yere düşüyor.

 

Kafede pompalı tüfekle çatışma ile ilgili etiketler İstanbul tuzlada çatışma pompalı tüfek kafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.