Kafede dehşet! Genç kız başından vuruldu... / VİDEO

Konya Ereğli'de bir grup, bir kafede gördükleri grubu husumetli oldukları kişiler zannedince ortaya dehşet görüntüleri çıktı. Pompalı tüfekle kafeye ateş açıp içeri dalan saldırgan grup olayla hiçbir ilgisi olmayan Teslime Tomak adlı genç kızı başından vurdu. Kafenin güvenlik kameraları genç kızın vurulma anı ile müşterilerin yaşadığı paniği an be an kaydetti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Sümer Mahallesi'nde bir kafede meydana geldi. Otomobille gezen M.Ç., B.Ç., R.T. ve A.T., iddiaya göre bir kaç saat önce kavga ettikleri grubun, cadde üzerindeki kafede oturduğunu zannederek dehşet saçtılar. Otomobilden inip, kafeye dalan 4 kişiden, elinde av tüfeği bulunan M.Ç., kapının girişinde kavga ettiklerini zannettiği grubu rastgele ateş açtı. Can pazarının yaşandığı, müşterilen panik ve korku içerisinde kaçıştığı kafede saçmanın başına isabet ettiği Teslime Tomak, yaralandı.

konyada-kafeye-silahli-baskinda-genc-kiz-basindan-yaralandi-_9497_dhaphoto1

ARADIKLARI KİŞİLERİ BULAMAYINCA KAÇIP GİTTİLER

Genç kız kanlar içinde yere yığılırken, müşteriler ise çığlıklar atarak yardım istediler. Yaşanan kargaşa sırasında bir kişi M.Ç.'nin elinden tüfeği almak istedi ancak başarılı olamadı. Kafenin içini kontrol eden 4 kişi, kavga ettikleri grubun, kafede olmadığını anlayınca hızla olay yerinden ayrıldı.

konyada-kafeye-silahli-baskinda-genc-kiz-basindan-yaralandi-_9497_dhaphoto4

Saldırının ardından arkadaşları tarafından kafeden çıkartılan genç kız, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırı anları ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Polis, M.Ç., B.Ç., R.T., A.T. ve olaya karıştığı ileri sürülen A.C. ile M.S.'yi gözaltına aldı.

Kafede dehşet! Genç kız başından vuruldu... / VİDEO ile ilgili etiketler Konya Ereğli teslime tomak pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.