Kafe ve restoranlar bu saatler arasında açık olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin aldığı yeni koronavirüs salgını kararlarında yeme içme sektörünü sevindiren açıklama yapıldı. Yeniden masalara servis verebilecek olan kafe ve restoranların çalışma saatleri de yeniden düzenlendi.

umhurbaşkanlığı Kabinesinin aldığı yeni koronavirüs salgını kararlarında yeme içme sektörünü sevindiren açıklama nihayet yapıldı.

Kademeli normalleşmenin ikinci adımında kafe ve restoranlara masaya servis izni çıktı.

Yeni karara göre; yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek.

Ayrıca bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecek.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri" genelgesinde şu detaya dikkat çekildi.

"Restoran, lokanta, kafeterya ve pastane gibi yerler Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberindeki kurallara uyulması, masalar arasında her yönden 2 metre ve yan yana sandalyeler arasında 60 santim mesafe olması kaydıyla faaliyet gösterebilecek."

  

Kafe ve restoranlar bu saatler arasında açık olacak

Kafe ve restoranlar bu saatler arasında açık olacak ile ilgili etiketler koronavirüs salgını Kademeli normalleşme kafe ve restoranlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.